Кадри: бТВПреводачът на художествена литература Гергана Георгиева остави прекрасни впечатления

...
Кадри: бТВПреводачът на художествена литература Гергана Георгиева остави прекрасни впечатления
Коментари Харесай

Феновете на „Стани богат“ се захласнаха по тази дама

Кадри: бТВ

Преводачът на художествена литература Гергана Георгиева остави прелестни усещания с изявите си в „ Стани богат “ и бе приветствана от водещия и почитателите на телевизионната игра.

Тази вечер Гери още веднъж се настани в стола на благосъстоянието, откакто сподели познания и стигна до въпрос за 2000 лв.: „ Съставките за кой присъщ за латиноамериканската кухня сос са магданоз, чесън, пикантен червен пипер, оцет и зехтин? – Барбекю, Чимичури, Табаско, Пири-пири.


`); break case width
Тук Гери очевидно бе разколебана и по тази причина употребява първия си жокер „ 50:50 “. След като той остави първите две благоприятни условия, участничката вярно заложи на втората.

Гергана заключи сумата от 3000 лв., а за нея бе запитана от Ники Кънчев: „ Коя страна не е провеждала свое публично броене от 1932 година насам “? – Турция, Ливан, Бразилия, Австралия.



Участничката клонеше към Бразилия, само че въпреки всичко реши да се обади на Димитър Лилов в Баку, който обаче не знаеше отговора. Това наложи Гери да предложения на помощ от публиката приятеля си Тодор, който първо изключи Турция и Бразилия, а след това посочи, че не желае да разубеждава обичаната си, която има сериозна логичност.

В последна сметка Гери заложи на Турция и сбърка, защото правилният отговор се оказа Ливан.



Така тя си потегли с 500 лв., само че на страницата на играта по бТВ във фейсбук последва вълна от положителни мнения за нейното показване.

В един от тях представителка на нежния пол изясни по какъв начин Гергана е въздействала на водещия:

„ Тази умна участничка е доказателство по тази причина, че Ники Кънчев трансформира държанието си по отношение на това, кой стои на стола против него. Виждате, че простотии и лигавщини няма този път, просто тъй като се наслаждаваше на играта с интелигентен участник. Дойдат ли простаците и самият той изпростява и почва да се лигави, с цел да мине по-бързо времето, което е заставен да изтърпи с тях. Извод – Не съдете държанието на водещия, а хората, които стоят против него “.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР