Кадри БТВОще едно семейство получи мечтания си дом след намесата

...
Кадри БТВОще едно семейство получи мечтания си дом след намесата
Коментари Харесай

Щастливо „ехааа“ даде смисъл на „Бригада нов дом“

Кадри БТВ

Още едно семейство получи мечтания си дом след намесата на „ Бригада нов дом “. Възхищението на дребната Василена споделя всичко. Нейното „ еха “ прозвуча още с отварянето на входната врата и не завърши даже и в мечтаната розова стая.



Бригадата завари един обичаен дом застинал в 80-те години на предишния век, каквито се срещат към момента всеобщо, където живеят възрастни хора. Тапети по стените и големите секции, за които се чакаше с години от дълго време са си надживели времето.
`); break case width
Самотният родител се оправя добре с развъждането на детето, само че не му стигат силите да се погрижи и за дома.


Тук идва и помощта.
Първото усещане на майсторите бе не толкоз положението на жилището, колкото това, че е на деветия етаж и задачата им много се усложни. Пренасяне на боклуци и строителни материали е съвсем невероятно с дребния асансьор.

Виждам, че блока е висок, нали не си на последния етаж, с вяра попита шефа на бригадата Калин Евтимов. Оказа се тъкмо по този начин. Досега имаха „ щастието “ да работят по къщи с дворове и повече пространство и изхвърлянето се оказа предизвикателство, изключително събаряне на солиден диван от девети етаж по стълбите.

Въпреки компликациите и благодарение на доброволците се оправиха в точния момент и мечтаната розова стая чака обитателката си. Нейното въодушевено „ ехааа “ от вратата още ги накара да не помнят през какво минаха, с цел да доближат този резултат.



Ехааа, какъв брой е хубаво и какви хубави четки, зарадва се бъдещата художничка на подаръците. Срещата преди този момент с Васил Василев – Зуека  също беше доста потребна за детето. Актьорът я насърчи да не се отхвърля от рисуването, макар компликациите, които ще срещне.

Щастието, което подариха на това малко дете е несъизмеримо с всички несгоди през които трябваше да преминат. Още едно щастливо семейство си има своя нов и комфортен дом.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР