Кадри: БТВНатали Трифонова се появи с убийствен тоалет и лъчезарна

...
Кадри: БТВНатали Трифонова се появи с убийствен тоалет и лъчезарна
Коментари Харесай

Мъжете пак се захласнаха по хубавата Натали и пропуснаха прекрасната прогноза за времето

Кадри: БТВ

Натали Трифонова се появи с смъртоносен тоалет и лъчезарна усмивка в студито на БТВ, и зарадва своите фенове с прогноза слънчево време.

Хубавицата бе с тъмна ризка на цветчета и къса светла пола над колената, под която изпъкваха съвършените и крайници, както и с обичайните обувки на висок ток.

„ Сутринта е хладно в западните региони, само че по-късно ни чака топло време с оптимални стойности сред 22 и 27 градуса и с дребна възможност от превалявания.



През уикенда ще е относително топло, само че с превалявания.

В понеделник, 6 май, преваляванията ще са най-интензивни и ще стартира сензитивно захлаждане. Темепературите ще са 10-12 градуса, много прохладно и към момента с превалявания.

По-топло ще е времето в сряда, тогава ще вали над по-малко места. Вятърът ще отслабне и температурите малко ще се покачат. ”, направи следващата си прогноза за времето синоптичката.



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР