Кадри: БТВМного силна игра в Стани богат“ направи Веселина Вранчев.

...
Кадри: БТВМного силна игра в Стани богат“ направи Веселина Вранчев.
Коментари Харесай

Бивша актриса направи страхотна игра в „Стани богат“, но приятел я спря за огромна сума

Кадри: БТВ

Много мощна игра в „ Стани богат “ направи Веселина Вранчев. Тя е приключила театрално изкуство и драма, а сега работи като маркетинг управител в международна марка за спортни дрехи. Живее във Англия със брачна половинка си Петър, който й бе жокер от публиката в студиото.



Усмихнатата дама се затрудни за първи път още на третия въпрос, който бе: „ Кои произведения съставляват плетени шнурове, с които се украсявали облекла и униформи в Османската империя? “ – навуща, гайтани, тюбетейки или кондури. Тя поразсъждава и се спря вярно на гайтани, след което играта й потегли доста мощно.



Въпросът след първата сигурна сума от 500 лв. бе „ Кое племе обитава територията на Съединени американски щати? “ – Бушмени, Масаи, Чероки или Химба. Вранчев бързо се ориентира към Чероки и по този начин продължи напред в играта.



След това изкара шанс да й бъде заложен въпрос, чийто отговор знаеше още преди да прочете четирите варианти – „ Коя английска група е основана през 1991 година от братята Лиъм и Ноел Галахър? “. С необятна усмивка тя уточни Оейзис в конкуренцията на Моторхед, Дженезис и Смоуки.



Осмото запитване бе: „ Коя от постройките не е направена в готически жанр? “ Вариантите, които водещият Михаил Билалов й даде, бяха Кьолнската катедрала, Уестминстърското абатство, Нотр Дам дьо Пари и Базиликата „ Свети Петър “.



Веселина призна, че с мъжа й обичат да пътуват и е посещавала местата от втория и третия отговор. В последна сметка реши да рискува без да хаби жокер, уточни „ Свети Петър “ и това бе правилно решение.



„ Коя европейска столица не е била хазаин на летни или зимни олимпийски игри? “, бе въпросът за 3000 лв., а тя трябваше да избира сред Сараево, Будапеща, Осло и Берлин. Бившата актриса се колебаеше сред Сараево и Будапеща и изиска първия си жокер – „ 50:50 “. Останаха Будапеща и Берлин и тя се спря вярно на столицата на Унгария.



След това участничката заключи 5000 лв. като втора сигурна сума, а въпросът за нея бе „ Колко пъти е бил променян американския байрак? “ – 0, 1, 26 или 514. Тук Вранчев поразсъждава и уточни, че е променян най-малко един път поради Хаваи, само че не счита, че 514 е правилен отговор.



Затова повика брачна половинка си от публиката. Той я насочи към 26, тя му се довери, защото бил на 80 % сигурен, и това се оказа правилен отговор.



„ Имам една добра и една неприятна вест. Лошата е, че имаш единствено още един жокер, а положителната е, че имаш още един жокер “, пошегува се водещият с нея след този отговор.



Въпросът за 10 000 лв. бе „ За кого се е отнасял в началото изразът „ сив кардинал “? “ – Кардинал Ришельо, Кардинал Трембли, Распутин или Алкуин. Тук Веселина сподели, че ще е доста явно на въпрос за 10 000 лв. да има в отговора думата „ кардинал “.



Затова се обади се на другар – Илия Бабаджанов от Свиленград. Той доста бързо и изрично й сподели, че е 100 % сигурен, че е кардинал Ришельо. Тя го послуша, само че това се оказа неверен отговор, защото „ сивият “ е Тремли, а Ришельо е „ червен “. Така Вранчев си потегли с 5000 лв., оставяйки доста положително усещания със знанията си и позитивното си лъчение.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР