кадри bTVЛюбимецът на зрителите на bTV Боби Лазаров направи немислимото

...
кадри bTVЛюбимецът на зрителите на bTV Боби Лазаров направи немислимото
Коментари Харесай

Боби Лазаров ще отслабва, Цънцарова му е вдъхновението

кадри bTV

Любимецът на феновете на bTV Боби Лазаров направи немислимото – стартира да приказва за диети. Синоптикът и галактически запалянко с внушителна фигура очевидно се рови в разнообразни проучвания, с цел да открие най-хубавия хранителен режим за себе си.



Това си пролича в днешното издание на утринния блок, когато таман Лазаров отвори тематика за здравословното хранене.

Естествено, като всеки в развой на намаляване, той първо развенча един мит, а по-точно така наречен палео диета. Тя се показва най-общо казано в потреблението на повече месо и салати с отбягване на зърнени и бобови храни. Предполага се, че по този начин са се хранили античните хора.



Лазаров обаче разкрил съществено проучване, което отхвърля това и сочи, че предците ни праисторията се яли каквото намерят на мястото, където живеят.

По този мотив Боби Лазаров заключи, че дали ще пълнееш е въпрос на самостоятелния организъм и даде образец с Цънцарова.

“Мария може да изяде два дюнера и да не ѝ проличава, аз като пия вода и качвам 6 килогарма ”, пошегува си синоптикът.



“Така ми почва деня, с два дюнера ”, включи се в шегата Цънцарова. Това пък даде на Боби нов мотив да ѝ разцелува ръка, което и различен път се е случвало онлайн в ефир.



Проф. Рачев, който в петък заран също се озова на диванчето на утринния блок, незабавно добави, че като става въпрос за храна, не може да не се спомене и пиенето, по-специално на алкохол.



“Чакайте, аз ще приказвам за изпълкома на БФС ”,  обади се незабавно спортният публицист Митко Тасев при споменаването на алкохол. Шегата му попадна навръх мястото, тъй че и операторите и екипа зад кадър чак се разсмяха.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР