кадри bTVДоста неочаквано за журналист от ранга на Деси Стоянова,

...
кадри bTVДоста неочаквано за журналист от ранга на Деси Стоянова,
Коментари Харесай

Деси Стоянова: Петър Дочев тормози жена си

кадри bTV

Доста ненадейно за публицист от ранга на Деси Стоянова, в сряда в „ Преди обед “ тя цитира клевета, съгласно която сътрудника ѝ Петър Дочев тормози жена си и двамата са пред разлъка. Неговата половинка е актрисата Ирмена Чичикова, а връзката им до този миг беше одумвана само за това, че тя е 7 години по-възрастна от него.



Деси Стоянова въобще не попита дали слухът за издевателството, който бил душевен, е правилен. По-стряскащото обаче беше, че Дочев не отхвърли мълвата, а в противен случай, призна, че е основал проблеми на чаровната си половинка. Естествено, доста фенове замръзнаха и усилиха звука на тв приемниците по-късно признание.
Външна реклама`); break case width


След без заобикалки подложен въпрос, Петър Дочев показа, че обтегнатите връзки с Ирмена са поради зрелище. Става въпрос за постановката „ Дъх “, в която двамата си партнират на сцената.



„ Още първоначално имах проблем с този театър, в този момент го възобновяваме и още веднъж имам проблем “, разяснява Петър Дочев. Така последователно стана ясно, че в действителност цялата история с издевателството е подправена или най-малко извънредно пресилена. По-скоро концепцията беше да се направи реклама на представлението, поради което Дочева и Чичикова сякаш са се скарали.

Разбира се, в случай че артистът водещ самичък беше разказал историята, евентуално никой нямаше да обърне внимание. Зрителите обаче са привикнали да одобряват съвсем всичко, което споделя Деси за чиста монета. Особено когато тя повдига съществени тематики като издевателството в фамилията, няма по какъв начин аудиторията да остане безучастна.



В този смисъл „ заиграването “ с толкоз наболял въпрос не беше най-хубавата концепция. От друга страна обаче това сподели, че Деси и Петър последователно израстват като ефирен дует и към този момент си подават реплики и разиграват обстановки много по-успешно, в сравнение с първоначално.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР