Кадри: БТВДобра игра в Стани богат направи Светлана Семерджиева от

...
Кадри: БТВДобра игра в Стани богат направи Светлана Семерджиева от
Коментари Харесай

Астрид Линдгрен спря участничка в Стани богат

Кадри: БТВ

Добра игра в " Стани богат " направи Светлана Семерджиева от Асеновград. Преди време тя е работила в клиника по психотерапия в Германия, само че се е завърнала в България, намерила любовта тук и в този момент работи в IT бранша.

След като мина без проблем през първите пет въпроса, тя бе запитана " От какъв брой квадратчета се състои всяка от падащите фигури в компютърната игра " Тетрис "? " - 2, 4, 6 или 8. Тъй като не съумя да реши сама, употребява жокер " 50:50 ", който остави първите два разновидността в играта. Семерджиева уточни " 4 " и това се оказа правилен отговор.

" Сместа от кои съставки може да загаси дребен пожар вкъщи? ", бе идващото запитване, а участничката вярно избра " сода и оцет " в конкуренцията на брашно и вино, соев сос и мед и зехтин и лимонен сок.



Последва въпросът за 2000 лв. - сума, която тя не пожела да заключи като втора сигурна, защото разполага с два жокера. " Кой алкохол е главната съставна част в коктейла Май Тай? ", я попита Ники Кънчев, давайки й като варианти водка, ром, джин и текила. Тя обаче призна, че не пие доста, на което водещият реагира с думите: " Никой не е идеален ".



Светлана извика приятелката си от публиката Ели, която я насочи към джин, само че не беше сигурна. Затова участничката посегна и към последния си жокер " Обади се на другар ". Звъннаха на шефа й Деян Спасов, който бързо я насочи към ром, давайки й правилен отговор.

Семерджиева заключи 3000 лв. като втора сигурна сума, а въпросът за нея бе " Кое произведение е на фамозната шведска писателка Астрид Линдгрен? " - " Сребърният стол ", " Матилда ", " Приказка до безкрайност " или " Мили мой Мио ". Тя съжали, че не е извикала в този момент приятелката си от публиката, която работи като библиотекарка. В последна сметка избра " Матилда ", само че правилен се оказа " Мили мой Мио " и по този начин участничката си потегли с 500 лв..
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР