Кадри БТВБезспорно главните фигури в Бригада нов дом“ са Мария

...
Кадри БТВБезспорно главните фигури в Бригада нов дом“ са Мария
Коментари Харесай

Фенки нападнаха майсторът от „Бригада нов дом“

Кадри БТВ

Безспорно основните фигури в „ Бригада нов дом “ са Мария Силвестър и новият началник на бригадата Калин Евтимов, който за едвам два епизода сграбчи сърцата на феновете.  Той е прочут и любим на феновете от „ Фермата “ 8. Съпругата му го предизвиква да взе участие, което му носи по-широка известност.

Твърди, че ще помни до края на живота си това прекарване и е удовлетворен, че стигнал съвсем до финала. Там намерил и другари, с които са близки и до през днешния ден. В аграрното предаване той сподели с изключение на положително сърце, разсъдък и успокоение и тушира всички интриги и кавги в стопанството.

Появата на атрактивния занаятчия му завоюва голям брой почитателки още от епизод едно, само че той е щастливо женен и се радва на 5-годишна дъщеричка. Семейството живее в с. Долна Диканя, покрай мястото където бе сниман сезон 8 и домът му е постоянно отворен за близки и другари.
`); break case width


Новият екранен сътрудник на Мария Силвестър образува първата си бригада под въздействието на собствен другар, който е експерт по вътрешни поправки. В момента работят дружно с татко си.
Разкрива, че бригадата му се състои от 6 индивида и всички те вземат участие в предаването, като всеки от тях е мощен в своята област.
Най-голямото предизвикателство за нас до този миг. Бригада Нов Дом е не просто предаване, а идея, незабравимо прекарване, скъп опит и доста огромна отговорност, споделя Клин за новото си начинание. Когато си притиснат от времето и знаеш че упованията към теб са големи идва колективът и хората на които можеш да разчиташ във всеки един миг.



Не мисли дълго върху поканата да взе участие в предаването „ Бригада нов дом “, защото е уверен, че това ще му донесе единствено позитиви. Мария Силвестър пособия доста на бригадата, предостатъчно споделя Калин.

Съдействала в рискови обстановки, търсела доброволци и се заела с доставките на материали. Но най-запомнящ за него е планът, в който от остаряло учебно заведение, трябвало да създадат дом за 5 дни. Това стана и обичан епизод и за феновете.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР