кадри bTV: Заточването на Божана в Сървайвър е нагласеноПоведението на

...
кадри bTV: Заточването на Божана в Сървайвър е нагласеноПоведението на
Коментари Харесай

Издаде се с две думи: Заточването на Божана в Сървайвър е нагласено

кадри bTV: Заточването на Божана в Сървайвър е нагласено

Поведението на Божана доста припомня на театрална режисура, а не толкоз на същинска игра

Заточената да оцелява сама състезателката в „ Сървавайвър “ Божана напряко уплаши феновете с експанзията и явно нестабилното си държание.

Останала без други хора към себе си – с изключение на снимачния екип, несъмнено, тя по този начин се разбесня, че мнозина се тормозиха и то не на смешка за психическото ѝ положение. Думите, които насочи към останалите играчи, изключително по адрес на Едис от „ сините “ трябваше да бъдат цензурирани.

Ядосаното боричкане, тръшкане и ритване на въздуха бяха като признаци на същински нервозен срив.

Това, че Божана си приказва безспирно на всеослушание, също тормози феновете. Те не икономисаха мненията си по тематиката:

„ Криндж цялостен. Много неуравновесена жена. Жал ми е да и виждам прочувствените мечти и тъпотиите на кг, които бълва. “

„ Дайте ѝ хапчетата на тази персона, не я мъчете “

„ Не се знае и от хапчетата накъде ще я избие! “

„ Пеперуда, само че с ум, за разлика от злобното сходство на човек „ бо “, знам, че име се пиши с основна писмен знак,но не и на тази воня!!!! “



Дали обаче психическият срив е същински? Някои доказателства за това са налице, само че други сочат към доста директна интервенция на сценаристите на „ Сървайвър “. За момента не е доста ясно по какъв начин тъкмо Божана знае за тайното споразумение на Едис и Благо, което е повода да ръси обиди даже на етническа основа към моделиера.


Репликите й май са й писани от сценарист!
Някои фенове пък се смяха много на репликата „ Мразя те, Благой Георгиев! “, която Божана изкрещя пред камерите.

Те разясняват, че тя прекалено много припомня на думите на Ам-Гъл към Билбо Бегинс в „ Хобитът “ и несъмнено, който е писал репликите на този епизод, просто е почитател на Толкин.

Разбира се, не е изключено всичко да е просто съвпадане и думите да идват от сърцето на Божана.



Междувременно младата коалиция в племето на „ сините “, които Божана назовава „ 12-и Б клас “, се досетиха, че тя евентуално ще се върне в играта.

Вероятно това се е досетила и Снежана, която първоначално беше в ужасни връзки с Божана, само че след това ѝ стана може би най-близката другарка в конкуренцията.


Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР