кадри bTV, YouTube/Edis Pala: Елина направи грозно впечатление в Сървайвър

...
кадри bTV, YouTube/Edis Pala: Елина направи грозно впечатление в Сървайвър
Коментари Харесай

Елина се разрови в чаршафите на Едис, но това припомни трагедия със смърт в Сървайвър

кадри bTV, YouTube/Edis Pala: Елина направи грозно усещане в Сървайвър като почна да прави нещо извънредно неприлично и невъзпитано – да разисква персоналния живот на един участниците – Едис.

Това невъзпитано занятие обаче напомни една от най-големите нещастия в Сървайвър.

Абонираната за номинациите във „ Войните “ в Сървайвър Елина направи доста смело съмнение за стилния дизайнер Едис и даде да се разбере, че в случай че за следващ път оцелее в зрителския избор, ще играе против него.



Тя удостовери тази нова тактика и на племенния съвет като номинира от своя страна таман него.


Елина се усеща застрашена от Едис
Ели призна по-рано на Геновева, че се усеща застрашена от Едис, даже и да остане в „ Сървайвър “.

Причината е в неговата популярност. „ Той има доста почитатели, несъмнено цялата ЛГБТ общественост е зад тила му “, изясни Елина.



Защо обаче тя е предположила, че Едис е представител на упомената общественост, е различен въпрос.

Много е евентуално това да не се учредено на друго, с изключение на на стереотипно мислене – поради специалността, поради жестовете или поради деянията на положително образование. Разбира се, може и да допуска, че тези хора харесват облеклата от неговата марка, само че по тона ѝ личеше освен това.



Фактите са, че най-малко съгласно медийните изявления и изявленията, дизайнерът Едис Пала е по-скоро разбивач на женски сърца с доста връзки, само че единствено с дами. В остаряло изявление той даже признава, че е получавал подмятания от мъже, само че без нищо друго, както и че е притеглен от по-зрели дами.



Медийните изяви на Едис Пала преди години обаче издават един забавен факт, който може би има връзка със Сървайвър и мотивацията му да се включи в играта. Той признава в изявление преди няколко години, че най-важният му човек в живота е Кристина. Тя е щерка на Нончо Воденичаров – артистът и кмет на Раднево, който изгуби живота си тъкмо в четвъртото издание на българския „ Сървайвър “ през 2009-а. Причината за кончината му, която показаха лекарите, беше солиден инфаркт.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР