кадри bTV: Помогнах им да изкарат много пари: Отпадналият Кацаров

...
кадри bTV: Помогнах им да изкарат много пари: Отпадналият Кацаров
Коментари Харесай

Помогнах им да изкарат много пари: Отпадналият Кацаров отмъсти на „Гласът на България“

кадри bTV: Помогнах им да изкарат доста пари: Отпадналият Кацаров отмъсти на „ Гласът на България “

Отпадналият от „ Гласът на България “ артист и публицист Константин Кацаров атакува остро предаването с роман във Facebook, в който разкрива доста детайлности от кухнята на предаването. Вокалистът на група „ Ренегат “ и създател на поредност романи безусловно изригна против разпоредбите – писани и неписани –  на продукцията, а обявата му стана сензация в обществената мрежа.



Кацаров подчертава върху разочарованието си, че на участниците не се дава опция да избират песните си. Той е сърдит поради това, че са го карали да пее на британски.

„ Първата ми среща с екипа на „ Гласът на България “ се състоя в един столичен хотел. За прослушването трябваше да приготвя две песни. Една на български език и една на британски. Не се съобразих с изискването. Пея единствено на български. Исках брат ми Момчил да бъде благополучен и се отзовах на молбата му да вземам участие във формата, само че имам обвързване и към личната си чистоплътност. Недолюбвам всеобщата нервност по пеенето на британски. Направо ми е противна. В България даже и тези групи и реализатори, които пеят на български е съвременно да изписват имената си на латиница “, разяснява Кацаров.


Предаването не било уредило правата на доста български песни
Кацаров назовава „ Гласът на България “ с името „ Гласът на лъжата “. Той споделя по какъв начин му се е наложило да пее песни, които въобще не харесва. Тези, които желае, отново не можел да извършва, тъй като правата им за осъществяване във формата не били уредени. Певецът упреква и предаването, че изкарват пари на гърба на участниците, в това число и с спомагателни концерти.



Според Кацаров, артистите от „ Гласът “ не получават никакви пари от събитието, даже не им се покриват пътните разноски. Организаторката на концерта му обяснила, че участниците в него би трябвало да се водят от идеализма си, който ги е довел и в предаването.

„ Във формата бях мечтател и им помогнах да изкарат малко пари. Вече не съм на тази вълна. Искам да се разгранича от предаването. Казвам ѝ да изтрие името ми от листата в събитието. С това завършваме “, написа Константин Кацаров. За по-малко от 24 часа обявата му беше споделена и коментирана хиляди пъти. Дали от „ Гласът на България “ ще отговорят на обвиняванията и по какъв метод, занапред следва да забележим.

 

 
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР