кадри bTV: Нещо стана със Сашо Кадиев: Напълно се оля

...
кадри bTV: Нещо стана със Сашо Кадиев: Напълно се оля
Коментари Харесай

Нещо стана със Сашо Кадиев по БТВ: Напълно се оля пред Деси

кадри bTV: Нещо стана със Сашо Кадиев: Напълно се оля пред Деси Стоянова и феновете на БТВ

Екипът на „ Преди обед “ прави следващ опит да овладее изблиците на водещия Александър Кадиев, който постоянно изпада в импровизации, които не са по никакъв начин приятни за продуцентите, а очевидно и за колежката му Деси Стоянова.

Той обаче показва, че с опита си може да заобиколи всяка цензура и отново да си каже това, което е наумил.



В понеделник предаването стартира с нормалния анонс на тематиките със наложителното „ чааак до обедните вести “, само че Кадиев се отплесна от модела и стартира да прави похвали на Деси. „ Много си красива, не ти ли е малко неловко да си толкоз красива пред феновете? “, взе да се задява артистът.



„ Защо би трябвало да ми е неловко? “, запита леко нервно Стоянова. Сашо взе да дава отговор, само че режисьорът побърза да го прекъсне и да пусне видео на запис, тъй че не чухме евентуално занимателната имитация на водещия.

По-късно в предаването отново нагази в рискови води и се наложи отново да бъде леко завръщан от колежката си. Разговорът в студиото беше за контрола върху децата и наличието им в интернет. Известната като Мисис Баба Дони Василева, която сега работи интензивно в обществените мрежи, предложи на родителите да се дейни в ограниченията към децата. „ Слагайте филтри в обществените мрежи, помислено е по какъв начин да се управлява наличието, което виждат  децата “, прикани тя.



Сашо Кадиев употребява случая, с цел да заприказва, че има нов програмен продукт, който доста бързо разрушава всевъзможни пароли.
Той даже сподели името на програмата, а Деси Стоянова безусловно подскочи на място.
Тя съобщи, че не е доста рационално да се споделя на феновете по какъв начин да разрушават пароли в интернет. Това подразни Кадиев. Той първо компенсира грешката, като сподели, че и този програмен продукт не може да разбие ключова дума, която е от 20 признака.



После обаче реши да обърне обстановката на смешка. „ Искаш ли да те хакна довечера? “, потика Сашо колежката си.

Деси избра да не дава отговор на провокацията, с цел да не дава мотиви на екранната си половинка да оригиналничи прекомерно в ефир.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР