Кадри: БТВ: Не Валерия, друга е голямата първа любов на

...
Кадри: БТВ: Не Валерия, друга е голямата първа любов на
Коментари Харесай

Изловиха го: Не Валерия, друга е голямата любов на Евгени

Кадри: БТВ: Не Валерия, друга е огромната първа обич на Евгени

Няколко седмици след края на втория сезон на „ Ергенът “ личността на Евгени Генчев към момента притегля вниманието на обществеността.

БТВ разкри коя е първата му обич.

Оказа се, че двамата и до ден сегашен поддържат връзка, движат и работят дружно.



Става дума за цигуларката Адриана Пеева. Тя е част от струнното трио FLAWLESS. Заедно с колежките си Бистра Копринкова (виола) и Марина Хинова (виолончело) те ще бъдат част от турнето на пианиста, което ще бъде в доста градове в България.



Именно Ади е връзката на триото с Евгени, стана ясно от взаимно тяхно изявление в предаването „ Преди обед “ по БТВ. На него обаче Генчев върза тенекиена кутия на водещата Поли Недкова и не участва физически, а бе включен по скайп през телефона на Ади.



Любопитното е, че първата обич на пианиста – Адриана, е със синя кръв, защото прародителите й са живели в двореца Кричим.


„ С Евгени сме съученици, той ми беше първата ученическа обич.
Ние бяхме в един клас, шести клас.

Страшно доста ме подиграваха в учебно заведение, само че в действителност аз него до ден сегашен доста си го обичам. Прекрасен човек. Да, той ми беше първата ученическа обич. Той свиреше по 1000 часа долу в една стая в музикалното “, описа Адриана в предаването.



Самият Евгени пък призна, че има място за всички от участничките в „ Ергенът “ на неговото турне. „ Някои от девойките дори ми се обадиха, че са си взели към този момент билети. Валерия? За нея има място на всички места, освен на сцената до мен “, показа пианистът, който избра манекенката за своя обичана, като двамата се появяват понякога дружно на обществени събития. Има и спекулации дали това не е по контракт, защото на рождения ден на Валерия на клипче се видя по какъв начин тя му споделя да се отдръпне от нея, след което той бе очевидно отчаян.


Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР