Кадри БТВ: Натали Трифонова отново предизвика коментари с липсата на

...
Кадри БТВ: Натали Трифонова отново предизвика коментари с липсата на
Коментари Харесай

Натали Трифонова отново предизвика коментари с липсата на пола

Кадри БТВ: Натали Трифонова още веднъж провокира мнения с неналичието на пола

Красивата синоптичка на БТВ Натали Трифонова нееднократно разбунва духовете след появяването си на екран. Безспорно хубавицата е със ужасно тяло и какви ли не фешън марки популяризират върху него. Според феновете обаче малко се поувлякоха откакто Натали се появи в ефир само по сако.

Негативните мнения незабавно се изсипаха върху русокоската и то не за първи път.

Мислех че единствено на мен ми е направило усещане. Изключително просташко и грозно да се демонстрират новините в това положение!
Другия път в случай че желае да излезе по бански, за мен е извънредно неестетично и стилистите да си подадат незабавно оставка. Пълно пренебрежение към феновете. Впрочем Натали Трифонова във всички излъчвания, в които взе участие и води, постоянно е с извънредно къси роклички и поли против гостите си и против нас феновете.
Тук не става въпрос дали има прекрасен крайник, визия и по този начин нататък да е живо и крепко момичето, само че си има етични правила


Не е отговорна тя, а тези които й разрешават да се появява на екрана като евтина уличница.
Не и за първи път тя постоянно си не помни полата единствено незнам Съвет за електронни медии по какъв начин разрешава това.

Когато води времето нищо не слушам от прогнозата и за това след това ходя на Нова.



Съвсем скоро започва танцувалното шоу Денсинг старс, където Натали ще вземе присъединяване и там няма да е навлечена, само че съгласно феновете това нищожно облекло не е уместно за пред синоптичната карта и то в най-гледаното време. Красавицата е може би най-обсъжданото лице от екрана. Немалко хора се интересуват от персоналния й живот, спрягат я с кой ли не, само че публично дамата не е удостоверила за нито един от посочваните мъже.

За разлика от появяването си на екран, в профила си в обществените мрежи Натали е надалеч по облечена, няма ги ултракъсите полички, което може би демонстрира, че този стайлинг не е напълно по нейно предпочитание.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР