кадри bTV, Инстаграм/Натали ТрифоноваБезспорно най-големият скандал в “Денсинг старс до

...
кадри bTV, Инстаграм/Натали ТрифоноваБезспорно най-големият скандал в “Денсинг старс до
Коментари Харесай

Скандалния Емрах се навърта около Натали Трифонова

кадри bTV, Инстаграм/Натали Трифонова

Безспорно най-големият скандал в “Денсинг старс ” досега е целувката, която залепи Емрах Стораро на партньорката си Веселина по време на тангото им. Непозволеният съкровен контакт би бил причина поп фолк артистът незабавно да изхвърчи от шоуто във всяка страна, само че очевидно не и в България.



У нас той се размина единствено леко “плясване през ръцете ” от журито и констатацията, че е “токсичен ”.
`); break case width
След като някои уеб сайтове спекулираха, че сред Емрах и Веси има освен това от партньорство на дансинга, продуцентите на “Денсинг старс ” явно взеха решение да подсилят тази конспирация. Те пуснаха синхрони и с двамата, от които нещата станаха пределно ясни.



Емрах се изповяда, че има стремежи към Веселина и едвам се сдържа, както се видя по-късно – не изключително сполучливо.



Според Веселина пък каквито и пристрастености да бушуват, те би трябвало да се изразят единствено със средствата на танца.

След нежеланата целувка танцьорката беше явно гневна на Емрах, който май се усети каква дивотия е направил. На този декор дебелашкия коментар на Краси Радков, че му мирише на женитба, беше извънредно неудобен.



Като следствие от скандалния непрофесионализъм, Емрах взе да броди сред останалите двойки, ту едни, ту при други, като партньорката му явно не искаше дори да го приближи.

Вероятно по този начин е попаднал и на фотография с Натали Трифонова и нейната танцова половинка, която се появи в Инстаграм. На нея дребния Стораро наподобява като безспорен навлек.



Натали обаче очевидно го толерира. Синоптичката очевидно има афинитет към “фолкаджиите ” в “Денсинг старс ”, като се има поради, че предния път пусна фотография с Емануела.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР