Кадри БТВ: Фермата стана Ергенът, фитнес инструктурката Ния налетя на

...
Кадри БТВ: Фермата стана Ергенът, фитнес инструктурката Ния налетя на
Коментари Харесай

Фермата стана Ергенът, фитнес инструктурката Ния налетя на бизнесмена Жоро

Кадри БТВ: Фермата стана Ергенът, фитнес инструктурката Ния налетя на предприемача Жоро

Участниците в аграрното риалити „ Фермата “ се снабдиха към този момент с първите си задания, сложени им от стопанина Венци Узунов.

Не се вижда някакъв възторг и голямо предпочитание да се извършват.

Мързелът и скатавката от ден на ден изпъква у някои.

Затова пък любовните трепети набират мощ, изключително в тим „ Канатица “, които имаха шанса да живеят в чудесни условия, предоставени от продукцията.

При тях единствената значима цел е да печелят борбите, което и вършат и остава време да се отдадат на пораждащите се усеща у някои от тях.

По-напористи се оказаха дамите, които не чакат определения от тях красавец да ги забележи.



Мисля, че Пепи ще се оправи доста по-добре със задачата, защото той се е занимавал с дърво, той е естет, показа пред камерата Моника, която май се влюбва от ден на ден в Петър.

Това боготворене налива още повече самочувствие в така и така не доста скромния артист.

Той в личната си глава е уверен, че е водач и няма да могат да се оправят без него. Това показа даже с най-хубавия си другар.



Ако изгонят един от нас двамата „ Фермата “ ще завърши. Ние се разбираме единствено с взор, даже не е нужно да приказваме. Аз съм си разчел ходовете до самия край.



Явно в проектите на Петър влиза и Георги, който в един миг би му оказал помощ, както и може да го жертва в случай че се наложи.
Засега не обръща доста внимание на флуидите, които му изпраща Моника, само че при Георги нещата са по-сложни.
Фитнес инструкторката Ния Селиктар е доста по-напориста и не крие благосклонността си към него. Непрекъснато търси мотив да ангажира вниманието му със себе си.



Най-безцеремонно Ния си полегна в скута му, по-късно го спипа по „ бели гащи “, непрестанно някак „ инцидентно “ все Георги е отсреща й.



Някои по-консервативни фенове се възмутиха от държанието на Ния.

Тя на съревнование ли е отишла или за флирт кат виждам. Ужас

Май няма позор тая


Кой е Георги Георгиев от Фермата?
Георги е квалифициран икономист и сполучлив земеделец. Отглежда 260 декара сливи. Бизнесът му върви и той е натрупал положение. Той споделя, че имал коплекс от ниския си растеж, само че с времето това изчезнало и се трансформирал в авантюрист. Той е на 32 години.
Коя е Ния Селиктар от Фермата?
Ния е майка на едно дете. Тя е фитнес инструктор. Ния е и танцьорка на национални танци и е представяла България на доста места по света.

И двамата са необвързани.

Та остава въпроса дали предаването Фермата не се трансформира в Ергена и дали Ния не вижда бъдещата си половинка в лицето на сполучливия земеделец Георги.



 
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР