Кадри Бойко Борисов, ФейсбукБорисов залови нелегални машини.Лидерът на ГЕРБ Бойко

...
Кадри Бойко Борисов, ФейсбукБорисов залови нелегални машини.Лидерът на ГЕРБ Бойко
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Има 228 други машини извън тези за гласуване, все едно бармана си продава свои бутилки уиски

Кадри Бойко Борисов, Facebook

Борисов " залови " незаконни машини.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разгласи пред публицисти, че в склада, в който се съхраняват машините за гласоподаване, има 228 устройства допълнително, написа " Т ".

В този склад се съхраняват машините, с които ще се гласоподава на 14 ноември. Аз настоявам, че отвън тези машини има 228 някакви други, които са минали през митниците, пристигнали са тук и са в същия склад, където би трябвало да са останалите узаконени машини, посочи той.

Тези 228 машини са отвън държавната социална поръчка, с която са купени машините за изборите. 1600 е формалната социална поръчка. Какво постанова до бъдат доставени спомагателни 228 машини с незнайно предопределение, попита водачът на ГЕРБ.

Висши чиновници на Министерство на вътрешните работи, възмутени от Бойко Рашков, ни предизвестиха, че 228 машини по 1000 гласа вършат 228 000 гласа, което си е една партия, изясни той.

Неслучайно едни партии толкоз се врътнаха, когато искахме да се броят контролните талони. С тези машини могат да вършат каквото си желаят, единствено да не излязат с номера, че са за Грузия, Албания или са за аварийни елементи. ЦИК е сезирала ДАНС, само че ДАНС не е подхванала нищо. Машините са вкарани в България, с Рашков ги кара тук. ЦИК сами споделят, че тези машини не са част от контракта по доставка на спомагателните машини, сподели Борисов. 

Той прикани публицистите да влязат в склада и да попитат дали в действителност има 228 спомагателни машини.

Тези машини нямат работа в този склад, в случай че всичко е правилно и почтено. От митницата хората на Рашков ги докарват в склада. Последното, което ЦИК споделя е, че не е известно тяхното предопределение, свестни хора има в ЦИК и прави усещане за какво при белите машини ще докарат 228 черни, изясни той.

В момента, в който пуснаха прессъобщението до вас, пристигнаха коли и почнаха да изнасят кашони. Ние тъй като нямаме право, само че вие, прислужниците на народа, които желаете да им покажете истината, можете да отидете и да видите. Тези машини са незаконни за мен, на тях могат да са конфигурирани програмен продукт и да си сложат по 1000 гласа, сподели още Борисов. 

Обръщаме се само към народа. Неслучайно не желаеха да броим контролните разписки. Партиите на Румен Радев бяха срещу контролните талони да се броят. Те като си знаят, че имат 228 машини начукани или ще си ги начукат, като решат, по тази причина партията на Слави се врътна за броенето на разписките ", сподели още някогашният министър председател.

Пазят се, тъй като всичко почтено и честно се изчегъртва сега. Всичко това се прави в интерес на Румен Радев. Ами ние не знаем машините в чужбина. Да не са сменени. Извън белите машини, които са за изборите в този склад, са докарани още 228 черни, които не са сертифицирани. Иначе са същите машини, същият вид, същият програмен продукт, същите куфари, сподели Борисов.

Това, което виждаме, е " Костинброд-2 ". Никой не знае защо са тези 228 машини, откакто има задоволително машини за изборите, разяснява Георг Георгиев. Според него е редно борецът за истина Бойко Рашков е редно да пристигна на място и да каже какво вършат тук машините.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР