кадри: 7/8 ТВТази вечер във Вечерното шоу на Слави Трифонов

...
кадри: 7/8 ТВТази вечер във Вечерното шоу на Слави Трифонов
Коментари Харесай

Журналистката Люба Кулезич: На последната пресконференция на Борисов имаше само 4 мисирки. Чакам да видя къде ще се преместят

кадри: 7/8 ТВ

Тази вечер във " Вечерното шоу на Слави Трифонов " посетител беше журналистката Люба Кулезич. Ето по какъв начин се разви диалогът:

Иво Сиромахов: Във времена на брутална цензура малко хора имат опцията да приказват истината и да се задържат на екран за дълго. Моята гостенка е един от тези публицисти, които не се предават и не се опасяват да приказват. При мен е Люба Кулезич.



Иво Сиромахов: Защо стана по този начин, че мисирщината изяде публицистиката?

Люба Кулезич: Мисирките постоянно са имали добър вкус, доколкото се простират моите зоологически познания. Те са локуми животни.

Сиромахов: Защо другите не съумяха да се защитят от тази алчност?  

Кулезич: Напротив, просто оставиха мисирките там където им е мястото – в курника. Докато чакахме да минат рекламите Евгени Димитров ми описа нещо, което толкоз ме зарадва. На последната конференция на някогашният министър председател Борисов е имало единствено 4 мисирки. Изтеглили са се. Чакам да видя къде ще се реалокират.

Сиромахов: Дали ще се реалокират?

Кулезич: Ще опитат. Има няколко много нападателни и напористи мисирки. Никой не се обиди от тази порода, когато в последна сметка, техният лидер ги назова мисирки. Ако те не бяха такива, щяха да се обидят. Щяха да бойкотират появите му.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР