Кадър youtube Първият заразен с коронавирус във Варна, диджеят, завърнал се

...
Кадър youtube
Първият заразен с коронавирус във Варна, диджеят, завърнал се
Коментари Харесай

Диджеят с коронавирус от Варна от болничната стая: Общо взето съм супер!

 Кадър youtube Първият инфектиран с ковид във Варна, диджеят, завърнал се от Италия, пусна видео от болничната си стая, в което показа, че се усеща добре и показва положително въодушевление, видя Varna24.bg .

Във виртуалната разходка из болничната си стая Стелиян изяснява, че е самичък, че леглото му е на колелца и в случай че се постанова можело бързо да го транспортират до незабавното. Той демонстрира и странна табела, разлепена на стената, на която написа " Забранява се храненето на котки ". Обяснява още, че е зареден с хранителни артикули и обобщава: " Общо взето съм супер! "

Припомняме, че мъжът се оказа с положителна проба за ковид, откакто се завърна със аероплан от Италия, където бил на женитба като диджей. От летището в София, той се предвижил до Варна с трен. Потърсил лекарска помощ след завръщането си, когато се почувствал зле.  

Според информация от РЗИ във Варна мъжът е бил контактен с 21 лица, 11 от тях са били в самолета, с който е кацнал в София, таксиметров водач, който го е откарал от летището, чиновници във влака, с който е пътувал до Варна и медици. Всички контактни лица бяха сложени под карантина.


Видео: Youtube, Lupa.bg
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР