Кадър Трафик нюзОкръжната прокуратура наблюдава разследването на тежката катастрофа на

...
Кадър Трафик нюзОкръжната прокуратура наблюдава разследването на тежката катастрофа на
Коментари Харесай

Прокуратурата разследва кървавата касапница с пет жертви в Звъничево

Кадър Трафик нюз

Окръжната прокуратура следи следствието на тежката злополука на надлеза при село Звъничево, при която починаха петима души. Това оповестиха от пресслужбата на ОДМВР – Пазарджик.

Малко преди 07.00 часа на 22 декември 69-годишен мъж с букви Д.Г. от село Ветрен дол изгубил надзор над лек автомобил „ Лада “. Във возилото пътували още брачната половинка на лидера – жена с букви Р.Г. (на 60 г.) и 56-годишна жена с букви П.К. от Пазарджик. Автомобилът навлязъл в лентата за насрещно придвижване и се блъснала челно в микробус „ Мерцедес “, ръководен от мъж с букви Я.Р. (на 38 г.).

Непосредствено след първия удар 53-годишен с букви М.Й. (шофьор на различен микробус „ Форд “, движейки се от Звъничево по посока за село Братаница) също изгубил надзор над управлявания от него бус. Той навлязъл в насрещната лента, където последвал удар в „ Пежо “. Във френския автомобил пътували мъж с букви Г.Т. (на 64 година от село Братаница) и брачната половинка му с букви А.Т. (на 60 г.).

Непосредствено след приемане на сигнал за случилото се към мястото са ориентирани екипи на „ Пътна полиция “, районно управление (на МВР) – Пазарджик, Аварийно-спасителен екип на РСПБЗН – Пазарджик и коли за спешна помощ на „ Спешна помощ “. Наложило се огнеборците за разрязват някои от колите, с цел да извадят хората от тях. На място са починали возещите се две фамилии в „ Лада “-та и „ Пежо “-то.

56 г.-годишната жена е превозена от кола за спешна помощ в МБАЛ – Пазарджик в доста тежко положение, където малко по-късно е умряла. Други двама по-леко ранени също са превозени и настанени за лекуване в регионалната болница. На мястото е осъществен оглед от дежурна група на полицейското ръководство в Пазарджик в наличието на правосъден доктор и автоексперт. Образувано е разследване, което е под наблюдението на Окръжната прокуратура.

/ПИК

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР