Кадър Телевизия 7/8, архивПолитолог обясни какво ще предприемат двете партии,

...
Кадър Телевизия 7/8, архивПолитолог обясни какво ще предприемат двете партии,
Коментари Харесай

Политолог: ГЕРБ и ДПС ще опитат да внушат, че партиите на протеста и статуквото са се договорили

Кадър Телевизия 7/8, списък

Политолог изясни какво ще подхващат двете партии, които са посочени за съпротива в новия парламент.  " Въпросът е ще може ли този парламент да роди държавно управление, което да ръководи устойчиво България ". Това разяснява Петър Чолаков.

По думите му Народното събрание е подобен, какъвто беше предстоящ и нищо сензационно не е имало в изказванията на представителите на политическите обединения в него.
Според него ГЕРБ и Движение за права и свободи ще се опитат да внушат на обществото, че партиите на митинга и на статуквото са едно и също и че са се договорили зад кадър. " Процедурата е такава, че ГЕРБ би трябвало да играят първи, тъй като е с най-вече гласове, те се пробват по всякакъв начин да изкушат вторите - " ИТН " - да разкрият картите си по-рано ", добави Чолаков.

Той беше безапелационен, че Има Такъв Народ печелят от мълчанието и по-време на акцията, и след изборите:  " Сега не е ред на Слави Трифонов да приказва, в този момент е редът на Даниел Митов да приказва ".

Политологът добави, че има доста въпроси към управническата стратегия на Има Такъв Народ. " Първият въпрос, който е най-интересен, е, кой ще гласоподава за кабинета на Даниел Митов. Ще гласоподава ли Движение за права и свободи за него? Защото, в случай че гласоподава, това ще налее вода в мелницата на тези, които настояват, че моделът ГЕРБ-ДПС продължава и в 45-ия парламент ", разяснява още той и посочи, че Движение за права и свободи може да реши да премине на страната на партиите на митинга и това ще е доста забавно. Като сериозна политическа конспирация Чолаков дефинира това дали Има Такъв Народ ще се помъчат да образуват държавно управление, или ще върнат мандата, пише .

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР