Кадър: Нова ТвЗемеделският министър Румен Порожанов току що бе разпънат

...
Кадър: Нова ТвЗемеделският министър Румен Порожанов току що бе разпънат
Коментари Харесай

Току що в ефира! Виктор Николаев подложи на жесток разпит министър Порожанов

Кадър: Нова Тв

Земеделският министър Румен Порожанов одеве бе разпънат на кръст от Виктор Николаев в „ Здравей, България ” по Нова Тв.

„ Вярно ли е, че синът ви е бил част от одиторската компания „ Делойт ”, която е проверявала вашата активност? ”, стартира Николаев.

„ Не. Одитите са правени през перидо 2012/2013, когато синът ми не е бил в този одиторски екип. Той стартира работа в тази компания като стажант, след това работи на първо йерархично равнище и след година и два месеца напусна. Това може да се ревизира. ”, отговори Порожанов.

„ Дали синът ви се занимава с консултанска активност за печелене на европейски планове? ”, последва нов въпрос на Николаев.

„ Синът ми не работи по нито един финансов европейски или аграрни план. Той работи по финансови разбори. ”, сподели Порожанов.

„ Значи не мога да го наема да ми попълни документи, с цел да аплайвам да печеля европейски пари. ”, поинтересува се Николаев.

„ Не, не можете. ”, сбит беше Порожанов.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР