кадър Нова твТотална загуба на предстоящите избори за ГЕРБ предвижда

...
кадър Нова твТотална загуба на предстоящите избори за ГЕРБ предвижда
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: ГЕРБ няма да са нито първи, нито втори на изборите

кадър Нова тв

Тотална загуба на идните избори за ГЕРБ планува Настимир Ананиев. 

Не имам вяра на социологическите организации. 3 неща ще станат – ГЕРБ няма да са първа мощ, даже няма да са втора. Партиите на промяната – „ Изправи се! Мутри вън! ”, Демократична България и „ ИТН “, ще имат 121 депутати “. Това каза в ефира на Нова тв Настимир Ананиев от „ Изправи се! Мутри вън! ”.

" Подготвяме усъвършенствана версия на Комисията за проверката, надяваме се да стане непрекъсната. Редовното ще продължи работата на служебното държавно управление ", разяснява той.

По думите му прагът на беднотия е 369 лева, а Патриотите се гордеят, че са постигнали 300 лева пенсия. 

" ГЕРБ и Оперативна програма се концентрираха върху няколко детайла, само че рецесията сподели, че не се ръководи добре страната. 3,4 милиарда са изхарчени за COVID-мерки, а единствено 300 млн. са стигнали до бизнеса ", съобщи гостът.

" Имаме стратегия, включваща 3 милиарда, която би трябвало да стигне до елементарните жители, дребния бизнес и самоосигуряващите се лица. Туризмът и транспортът са изпуснати от антикризисните помощи ", счита Ананиев.

Според него актуализация на бюджета е наложителна. А пенсиите би трябвало да са над прага на беднотия.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР