Кадър: Нова твТърсенето на следи от 43-годишния Янек Миланов на

...
Кадър: Нова твТърсенето на следи от 43-годишния Янек Миланов на
Коментари Харесай

Все още няма открити следи от Янек Миланов, търсенето продължава

Кадър: Нова тв

Търсенето на следи от 43-годишния Янек Миланов на територията на Дупница и Сапарева баня продължава към този момент над денонощие. В акцията вземат участие стотици служители на реда, жандармерия, прокурори и следови кучета, съобщи Нова тв.

От през вчерашния ден сутринта десетки квадратни километри се обхождат пеш. Следа от Янек обаче няма, не е обявено за такава и пред медиите. Вероятно през днешния ден претърсването ще продължи още веднъж. На място в съботната заран не се забелязваше полицейско наличие.

Акцията, която се организира в петъчния ден в Дупница, бе извънредно огромна. Градът се оказа изцяло блокиран от полиция в един миг. Проверяваха се всички излизащи от Дупница, както и доста търговски обекти в града.

Освен за диря от Янек Миланов, се правиха инспекции за стопански закононарушения и такива, свързани с разпространяването на опиати.

Петима са арестуваните след акцията. По непотвърдена информация измежду тях е и някогашната брачна половинка на някогашния гард на братя Галеви – Васил Капланов, която е арестувана по отношение на изгубването на Янек Миланов.  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР