Кадър: Нова ТвПродължаваме да вървим напред, вършим си работата. Който

...
Кадър: Нова ТвПродължаваме да вървим напред, вършим си работата. Който
Коментари Харесай

Каракачанов: Оптимист съм над 50% за преговорите със САЩ за новите изтребители

Кадър: Нова Тв

Продължаваме да вървим напред, вършим си работата. Който желае да хвърля голи обвинявания, измислени неща, дано да го прави - не ми се разяснява. Това сподели в предаването " Плюс-минус " по Нова телевизия вицепремиерът, министър на защитата и водач на ВМРО Красимир Каракачанов по мотив обвиняванията от страна на коалиционния сътрудник " Атака ".

Когато си финален в класацията, да кажеш, че другите 99% са постигнали резултатите си по непочтен метод, не е съществено. Това е губене на време и пилеене на време. Ако бяха работили добре " Атака " последните две години, може би щяха да имат по-добри резултати. Във Вътрешна македонска революционна организация си свършихме добре работата. Който желае да плюе, да плюе, ние си работим. Ако не им се работи, да вършат каквото желаят, съобщи Каракачанов.

Военният министър уточни, че се водят конкретни диалози с държавното управление на Съединени американски щати.

Във всеки преговорен развой нещата могат да се случат или да не се случат. Аз съм оптимист над 50%, че ще се случат. До една седмица ще дойде формалното предложение. Нашият блян е да купим допустимо най-хубавия аероплан за авиацията, а най-хубавият като летателни и бойни качества от трите оферти е F-16. Ние не ги купуваме единствено поради еър полисинга и поради авиошоу, ние ги купуваме, тъй като може да се наложи да вземат участие в бойни дейности, подчерта Красимир Каракачанов.

Според него, макар напрежението в интернационален проект, до бойни дейности сред Великите сили няма да се стигне. Смятам, че война сред Съединени американски щати и Русия или сред НАТО и Русия няма да има. Нито едната, нито другата страна е ориентирана към боен спор, разяснява министърът на защитата.

Когато имаш комшия, който хитрува, би трябвало да направиш всичко допустимо той да извършва това, което е подписал. Според контракта междуведомствената комисия трябва да направи обзор на общата история и лъжите в техните учебници да се изчистят. От българска страна комисията работи, само че от македонска се пробват да шикалкавят и да тупат топката за приемането им в Европейския съюз. Най-доброто е политиците в Скопие да спрат да се вършат на ударени и да спрат тази борба. Ако някой считам, че може да влезе през задната врата в Европейския съюз, и влизайки, ще продължи да работи по същия метод, ние, в случай че почитаме историята си, не би трябвало да го разрешаваме, заяви Красимир Каракачанов.

Той сподели още, че поддържа намаляването на партийната дотация, като посочи, че Вътрешна македонска революционна организация от дълго време е предложила такава законова смяна.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР