Кадър Нова твЗабраненото шоу на Рачков изглежда нацелва вкуса на

...
Кадър Нова твЗабраненото шоу на Рачков изглежда нацелва вкуса на
Коментари Харесай

Рачков прави ударно шоу по вкуса на масата в България в момента. Вероятно ще разбие рейтингите

Кадър Нова тв

" Забраненото шоу на Рачков " наподобява нацелва усета на масата в България.

Димитър Рачков стигна до даденостите на провокативната си съгражданка Андреа Иванова, позната като бургаското Барби, с цел да вдигне рейтинга на предаването си. В тазвечершното издание на „ Забраненото шоу ” темата е „ за ” или „ срещу ” силикона, оповестиха съгражданите му от " Флагман ".

Напълно предстоящо един от първите посетители на водещия беше дамата с най-вече пластични корекции в България – 23-годишната Андреа от ж.к. ”Меден рудник ”, която до този миг има 23 хирургически интервенции по себе си. Днес тя се появи в поразителен тип.

„ Защо го направи. Не се ли харесваше преди? ”, запита я Рачков.

„ Не мисля, че тогава съм била грозна, само че в този момент се одобрявам много повече. Като пораснах взех решение да се трансформира. Направих си устните, гърдите, изрусена коса, мигли, към момента нямам скули, но… ”, отговори му Андреа.

Интересно ми е по какъв начин чоплиш семки с тези устни, иронично я попита Рачков. „ Аз съм дамата с най-големите устни в света, към момента не с бюст. Догодина ще е по-голям ”, похвали се Андреа и акцентира, че във всяка гърда има по 600 кубика силикон.

Водещият мери бюста й, а обиколката беше впечатляваща – 185 см. Бургаското барби споделя, че след нея се обръщат и мъже, и дамите. Понякога чувала освирквания, само че това за нея било обикновено.

Рачков с Андреа Иванова (вляво) и трансексуалната Симона (вдясно).



Заедно с нея в шоуто влезе и първият трансексуален мъж, взел участие в конкурс за хубост – Симона. Рачков не можеше да повярва, че е със заменен пол, тъй като изглеждаше доста по-нормално от идващия му събеседник.

Предаването продължава с Милко Калайджиев.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР