кадър Нова телевизияЖена от Ботевград със сърдечно заболяване е починала,

...
кадър Нова телевизияЖена от Ботевград със сърдечно заболяване е починала,
Коментари Харесай

Жена почина от проблем със сърцето, след като не я приеха в болница - кардиологията била станала ковид отделение

кадър Нова телевизия

Жена от Ботевград със сърдечно заболяване е умряла, тъй като отделението, в което е трябвало да бъде откарана, е трансформирали предназначението си и приема пациенти с коронавирус. От незабавна помощ обаче не били осведомени за това, настояват близки на умрялата пред Нова телевизия.

 

„ На 21 ноември майка ми се утежни. Отидохме до Бърза помощ в Ботевград. Биха й урбазон. Стояхме един час. Докторите я попитаха добре ли е и ни пуснаха да се приберем. Майка ми нямаше позитивен тест. Прибрахме се, стояхме 2 часа и тя сподели, че отново й е доста неприятно. Жена ми се обади още веднъж на Бърза помощ и ни споделиха, че би трябвало да я закараме в Окръжна болница в София. Там обаче ни изгониха, тъй като кардиологичното поделение е трансформирано “, описа синът на умрялата жена.

„ Трябваше да ни кажат да не вървим там. Стояхме 40 мин. и нищо не се случи. След това я закарахме в Трета градска, където обаче умря. Ако го нямаше това закъснение, щеше да оцелее ”, настояват околните.
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни новин
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР