Кадър КСТВМесеци, след като се тиражираха най-неприятните слухове за световен

...
Кадър КСТВМесеци, след като се тиражираха най-неприятните слухове за световен
Коментари Харесай

Тръгнаха нови слухове, че Ким Чен Ун е починал

Кадър КСТВ

Месеци, откакто се тиражираха най-неприятните клюки за международен политически водач, през днешния ден те станаха отново настоящи. Отново потеглиха клюки, че водачът на Северна Корея Ким Чен Ун  е умрял. Причината е, че не се е появявал обществено през последните 24 дни, което е най-дългият интервал тази година. За последно водачът на страната участва на концерт в Пхенян на 7 май, съобщи представител на южнокорейското министерство на обединяването, което управлява връзките със Севера, на брифинг в Сеул в понеделник.

" Това е най-дългият интервал през тази година, в който водачът не се демонстрира обществено ", сподели чиновникът. Той не уточни вероятните аргументи за отсъствието му, като уточни, че на този стадий би било " неуместно " да се вършат каквито и да било спекулации. 

По-рано южнокорейски специалисти допуснаха, че Ким Чен Ун е малко евентуално да участва на обществени събития тази година, тъй като се опасява да не се болести с ковид. 

Миналия май извънредно продължителното неявяване на Ким Чен-ун провокира клюки за сериозното му заболяване или гибел. След това обаче той се появи обществено за първи път след 20-дневно неявяване на церемония по откриването на цех за торове, пише banker.bg. 

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР