Кадър: Канал 3По време на заседанието на МС току що

...
Кадър: Канал 3По време на заседанието на МС току що
Коментари Харесай

Бойко Борисов изригна брутално: Държавата щяла да им вземе децата, да ги натовари на влак и да ги изнася. Това как може да ви мине през акъла?

Кадър: Канал 3

По време на съвещанието на Министерски съвет одеве Бойко Борисов насочи парещ зов към медиите да спомагат за прекъсване на тиражираните неистини, че някой ще вземе децата на хората и ще ги изнесе в чужбина.

Ето какво сподели Бойко Борисов:

„ Искам още един път да помоля медиите за подпомагане. За тези не жълти, не кафяви, не лъжливи вести, в които се приказва за децата на хората, че някой ще ги взима. Чие схващане това го роди? Как може по тази метод да се приказва? Как може да се стачкува против тактика, която я няма, или да се приказва, че я има.

Как може да се тиражира неистина, че норвежците са дали пари, с цел да им изнасяме деца? Това обикновено човешко схващане, до през днешния ден, когато ми го демонстрираха, че се приказва и написа, не можех да позволи, че има човек да се върже на сходна неистина.

Норвежката стратегия, знаете с какво се занимава. Включително за чистотата на въздуха, за екоавтобуси се употребяват парите от норвежката стратегия. Да не приказваме, че от над 15 години сигурно тази стратегия работа.

Единственото, за което ние сме говорили, ще приказваме и няма да се откажем, е от домашното принуждение върху деца, полово, за жалост.

Още като бях основен секретар, „ Каризма ” направиха един клип и аз единствено за това се включих в него, тъй като се оказа, че има доста деца, които са бити или насилвани в фамилията. Деца, които на бунището се разхождат голи и боси зимата, и вие сте ги снимали. Това дете би трябвало ли да се остави да почине, или да израсне като инавалид, тъй като то ще придобие заболявания, които по-късно няма да го вършат дееспособен човек.

Кое е неприятното на всичко това? Кой нормалан човек е срещу това? Държавата щяла да им вземе децата, и да ги натовари на трен и да ги изнася. Това по какъв начин може да ви мине през акъла?

Моля ви и благодаря, в случай че ни помогнете в разясняването на тази чудовищна неистина. ”

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  1  0 айки (преди 51 секунди) Рейтинг: 8423 | Одобрение: 4148      ти си по лъжите, изнудванията на хората....кого да спрат???/