Кадър и видео: Канал 3Йорданка Фандъкова, която аз харесвам, бих

...
Кадър и видео: Канал 3Йорданка Фандъкова, която аз харесвам, бих
Коментари Харесай

Тошо Тошев с мрачна прогноза за Манолова, ако тя спечели на балотажа

Кадър и видео: Канал 3

Йорданка Фандъкова, която аз одобрявам, бих споделил, че одобрявам както усмивката, по този начин и работата й, въпреки че работата на подобен огромен градоначалник е мъчно някой да знае от близко. Фандъкова е едно от най-хубавите и красиви неща, които ГЕРБ сътвориха. Това сподели журналистът и  основен редактор на вестниците " Труд " и " Преса " Тошо Тошев.

Мая Манолова, харесвах като омбудсман. Тя за първи път извърши с доста богато и мощно наличие позицията омбудсман, хората схванаха за първи път какво значи това разбиране ", акцентира Тошев пред Канал 3. 

" Във връзка с кандидатурата й за кмет на София в Местни избори 2019, съгласно мен тя не сътвори тази обстановка, тя беше основана извън ", добави той. 

" Ако Мая Манолова завоюва на балотажа на 3-ти ноември, а това е сложна работа, на нея ще и бъде доста мъчно. Бойко Борисов няма да бъде неин сътрудник и съдружник, въпреки че той ще откри метод да каже, че ще продължи да оказва помощ на София като столица, само че няма да е на " ти " с това, парите няма да са същите, общинският съвет също ще окаже въздействие.

Тя ще бъде с вързани ръце ", предвижда журналистът. 

" Йорданка Фандъкова ръководи София от 10 години, само че действително ръководството на ГЕРБ е от 14 години. Ако се запитаме промени ли се столицата за това време, отговорът е да. Много се промени, доста неща се построиха, въпреки, че малко хора помнят, че първият лъч на метрото откри Стефан Софиянски и още оттогава стартира смяната ", добави Тошо Тошев.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коме
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР