Кадър ФБ Miroslav Atanasov GeorgievНики Кънчев се прости с Мирослав

...
Кадър ФБ Miroslav Atanasov GeorgievНики Кънчев се прости с Мирослав
Коментари Харесай

Ники Кънчев за Миро: Сбогом, момчето ми

Кадър ФБ Miroslav Atanasov Georgiev

Ники Кънчев се елементарни с Мирослав Георгиев посредством коментар във фейсбук. 

" Гадно, извънредно и жалко.

Смъртта е отнесла и Миро от втория сезон на Big Brother.

Оставя Давид и Катето сами!

Сбогом, момчето! "

Това написа във Facebook Ники Кънчев, откакто се разбра, че Миро от " Биг Брадър ", който завоюва втория сезон на шоуто умря едвам на 40 години, съобщи.

Миро бе покосен от инсулт, от който се възвърне. Преди това е изкарал и ковид, както самият той е споделял пред другари, макар че не си е правил тест. Твърди, че точно инфекцията е провокирала и инсулта. За перипетиите си със здравето тогава бизнесменът показа в профила си в обществените мрежи следното: " Моите спа процедури са малко по-различни от вашите ". След което добави:

" 40-годишнината ми стартира Ударно, в дословния смисъл на думата, дори и Баба Марта подрани с мартеница на неврологията на трета градска болница, малко в жанр Аll inclusive, и съвсем се доближаваше - легло, коктейли венозно, до 5 л. дневно вливания три пъти дневно храна и цялостно с аниматори, лекари, сестри, санитари, студенти, които всеки ден ми правеха разтривки, ма не баш, викаха му рехабилитация. Благодаря на Господ, добре съм, прескочих трапа на шанс. Сега успокоение и мощна храна ".



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР