Кадър ЕврокомБуреносно се развиват събитията на комисията по ревизия.Има нов

...
Кадър ЕврокомБуреносно се развиват събитията на комисията по ревизия.Има нов
Коментари Харесай

Нов свидетел. Павел Стоименов: Аз съм най-големият зърнопроизводител. Имам доказателства за корупция. Засегната е националната ни сигурност

Кадър Евроком

Буреносно се развиват събитията на комисията по проверка.

Има нов очевидец.

Павел Стоименов е жалбоподателят в Комисията по проверка. Аз съм най-големият зърнопроизводител в България, съобщи Евроком.

Със зеленчуци зареждаме всички магазини в България. Той разгласи, че има доказателства за корупция, като това даже визира националната сигурност на страната. Агробел 2001 е компанията му, показа той.



Петя Аврамова още веднъж си потегли от Комисията по проверка. Това стана откакто имаше опит са бламирането на работата на комисията. Депутатите съумяха да изслушат министъра на районното развиване и благоустройството в оставка по тематиките за строителство на пътищата, както и за ВиК Холдинга. Те минаха на тематиката за санирането, само че в отсъствието на министъра. Според ГЕРБ няма потребност да се разисква тематиката, защото няма кой да отговори.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР