Кадър БулфотоСайтът dariknews.bg, част от групата на Нова тв съобщи

...
Кадър БулфотоСайтът dariknews.bg, част от групата на Нова тв съобщи
Коментари Харесай

Dariknews.bg: Пеевски направи дарение на Италия

Кадър Булфото

Сайтът dariknews.bg, част от групата на Нова тв заяви следващата вест за подаяние на Пеевски през днешния ден.

Този път парите на българския народен представител се насочват в помощ на Италия.

Публикуваме без редакция:

" Депутатът Делян Пеевски направи огромно подаяние за италианските медици, които дадоха най-вече жертви в битката с ковид. Компанията му " Интръст " даде на Италианския Червен кръст, с посредничеството на БЧК, 1000 броя защитни дрехи за многократна приложимост. Италианският Червен кръст получи безплатно и 100 броя защитни шлемове от „ Био Слийп “ ЕООД.

БЧК благодари на донорите за предоставената опция да подпомогнем работата на Италианския Червен кръст. Президентът на Международната федерация на Червения кръст и Червения полумесец (МФЧК/ЧП) Франческо Рока изрече специфична признателност на ръководителя на Българския Червен кръст акад. Христо Григоров от името на Италианския Червен кръст за предоставеното обилно подаяние, оповестиха от БЧК.

„ Благодарение на дарението ние ще сме в положение да подсигуряваме цялостната сигурност на нашите чиновници и доброволци, които работят неуморно на първа линия през цялото време. Високо оценяваме този откровен акт на взаимност, изключително в миг, когато доставките и напредването в цяла Европа са мощно затруднени, а ние би трябвало да осигурим подобаваща защитна екипировка за целия ни личен състав. Знаейки, че можем да разчитаме на поддръжката и близостта на нашето Червенокръстко семейство, ние се усещаме по-уверени и по-силни. Използвам опцията да Ви благодаря още един път за другарството и партньорството, които потвърдиха силата си в тези сложни времена “, се споделя в благодарственото писмо. "

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР