Кадър: bTVСлави Трифонов покани за гост в шоуто си своята

...
Кадър: bTVСлави Трифонов покани за гост в шоуто си своята
Коментари Харесай

Слави към майка си: Ти си като един СЕМ за мен, като те видя, не мога да псувам

Кадър: bTV

Слави Трифонов предложения за посетител в шоуто си своята майка Здравка, като предаването беше снимано през вчерашния ден на рождения ден на шоумена.

Не те пуснах на детска градина, тъй като трябваше да те изучавам да четеш, да играеш. Като беше дребен доста плачеше и хората споделяха: " Той ще пее доста хубаво, тъй като доста реве ", описа майката на Слави в шоуто довечера, написа " 24 часа ".

" На един 24 май с мои приятелки, тъкмо бяха пуснали един плат - цикламено сукно, взехме решение да си го купим. И до нас имаше една шивачка, която правеше рокли на всички актриси. Ние отидохме при нея и като се нагласихме към този момент с идентични рокли, идентични портмонета и идентични шалчета и трите и всички хора почнаха да ни гледат и да ни разясняват, че сме идентични и ние трите се скарахме и се прибрахме ", показа история от живота си Здравка Трифонова. 

" С татко ти се срещнах, като се връщах от бригада един ден. Вървяхме си с две приятелки, едната имаше среща с другар на татко ти. И по този начин на другата вечер се запознахме с него. Той след това отиде боец и аз го чаках 2 години, беше в казармата в Хасково ", описа тя. 

Здравка сподели, че шоуменът е бил доста дисциплиниран като бил дребен. " Още имам почит от теб. Ти си като един Съвет за електронни медии за мен, като те видя примерно и не мога да ругая ", добави Слави.

" Работих в мебелен цех 25 години. Тогава първата ми заплата беше 180 лв.. Ходех на драго сърце на работа, тъй като бях дневна промяна и можех да си виждам децата и къщата ".

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР