кадър бТВПарламентът отдавна стигна едно екстремално ниско ниво. Имахме контректни

...
кадър бТВПарламентът отдавна стигна едно екстремално ниско ниво. Имахме контректни
Коментари Харесай

Проф. Георги Михайлов коментира искането на БСП за оставка на Караянчева и COVID-19

кадър бТВ

Парламентът от дълго време стигна едно екстремално ниско равнище. Имахме контректни обстоятелства и данни за желаната оставка на Цвета Караянчева. Това съобщи в предаването " Лице в лице " по БТВ депутатът от БСП проф. Георги Михайлов, съобщи вести.бг.

 

Припомняме, че по-рано през днешния ден желаната оставка на ръководителя на Народно събрание не бе призната. Левицата се бе обединила с Движение за права и свободи против Цвета Караянчева.

" Ролята на лекарите и политиците е да дават кураж на хората, а не да всяват ужас поради ковид ", съобщи професорът, който се занимава и с медицинска онкология. 

" За COVID-19 би трябвало да се приказва деликатно. Не е вярно, че българите считат, че няма коронавиурс, само че за болестта би трябвало да се приказва съответно ", разкри проф. Михайлов. 

" В опазването на здравето няма съперници, а изявление на разнообразни отзиви ", сподели още специалистът.

От Българска социалистическа партия считат, че коронавирусът е сериозен проблем за България, само че че нищо ужасно няма да се случи с българската нация.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР