Кадър bTVГорещ асфалт се изсипва в дупки, пълни с кал

...
Кадър bTVГорещ асфалт се изсипва в дупки, пълни с кал
Коментари Харесай

Асфалт върху кал и локви: Нова технология или отбиване на номера

Кадър bTV

Горещ асфалт се изсипва в дупки, цялостни с тиня и вода. Ситуацията се разиграва на улица „ Република ” в Годеч. Градът от няколко месеца е в ремонт поради замяна на водопровода,  заяви bTV.

 

„ Дъжд вали, нито е квалифицирано изпод, нито нищо… И си наливат, един гребе водата, различен поставя асфалт, с четка махат водата ”, споделя локалният гражданин Николай Асенов.

Една седмица след ремонта асфалтът към този момент се рони, а ремонтирани сектори са пропаднали. Бордюри въобще няма.

Кметът на общината отхвърля да е знаел за ниското качество на ремонта и след сигнала на хората от квартала е наредил той незабавно да спре.

„ Ще бъде отстранен този асфалт и при положителни метеорологични условия ще бъде положен нов, според техническите условия ”, даде обещание пред камерата ни той.

От компанията реализатор обявиха по телефона, че асфалтът е бил поръчан, преди да завали.

„ Асфалтът пристигна сутринта, като бяхме поръчали два камиона. Единият камион беше върнат… другия камион използвахме да затворим сектор, който не беше квалифициран за асфалтиране, само че да го затворим, с цел да не се унищожава изкопът ”, разяснява Иван Станев, който е съветник към плана.

„ Грубо казано е по този начин ”, отговори той на въпроса дали просто не е имало къде да се изхвърли този асфалт и по тази причина са запълвали дупките с него.

Въпреки обещанието за замяна на към този момент положената настилка, хората от улица „ Република ” не имат вяра това да се случи. 





Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР