Кадър: БТВЦентър-дясното от години наред доминира спрямо съотношението център-ляво. През

...
Кадър: БТВЦентър-дясното от години наред доминира спрямо съотношението център-ляво. През
Коментари Харесай

Мира Радева: Борисов донесе очакваната политическа промяна за хората

Кадър: БТВ

" Център-дясното от години наред господства по отношение на съотношението център-ляво. През последните 20 години става все по-трудно Българска социалистическа партия да бие ГЕРБ. Новите генерации, които влизат, имат доста ясна проевропейски ориентировка, социолозите, които даваха такива прогнози за Българска социалистическа партия да си прегледат извадките. "

Така разяснява изборните резултати и загубата на Българска социалистическа партия на евроизборите социологът Мира Радева в предаването " Лице в лице " по бТВ.

" Не можем да отречем и сбърканата идея на Корнелия Нинова, изборите са съответен отговор на контректно заложен въпрос, екипът й също одобри някаква мечтана обстановка за действителна, изборите бяха за европарламент. Твърдите ядра гласоподават в по-висока степен, тя очакваше не да притегли перферията, а да притегли твърдия електорат, което се оказа доста неприятна прогноза. Всички спорни тези и ценностни спомогнаха за този резлутат ", изясни социологът.

Радева бе безапелационна, че това е огромна персонална победа на Бойко Борисов, каквото и да се приказва, политическата смяна, която хората са очаквали, пристигна отново от Борисов, той излезе пред обществото и сподели: " Простете ми, скърбя! ", никой различен български политик не го е правил по този начин достоверно. Хората заложиха на това, че той ще напряви политическата смяна и той я направи. Той сподели, че Цветанов и той не са лице на една и съща монета, той се еманципира от Цветанов, сподели Радева.

За нея не са бил изненада и резлутатите на трите партии от Обедините патриоти, те са били предстоящи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР