Кадър БТВГ-н Биков, Вие обидихте Конституцията и законите на тази

...
Кадър БТВГ-н Биков, Вие обидихте Конституцията и законите на тази
Коментари Харесай

Мика Зайкова нахока Тома Биков от ГЕРБ: Вие не можете да наричате законите смешни

Кадър БТВ

" Г-н Биков, Вие обидихте Конституцията и законите на тази страна. Оставката би трябвало да се гласоподава. Вие не можете да наричате законите смешни. Това съобщи депутатът от ИТН Мика Зайкова, репликирайки изявление на Тома Биков от ГЕРБ.

Депутатите спорят по отношение на дали оставката на държавното управление на Борисов да бъде гласувана, или непосредствено призната, като ГЕРБ упорства за нейното непосредствено приемане.

Повод за реакцията на 79-годишната Мика Зайкова бяха думите на Биков от трибуната:

" Имам 2 въпроса. Какво ще се случи, когато тази оставка бъде гласувана? Ще спре да действа държавното управление ли. Аз ще ви кажа по какъв начин ще стане. Направете вие държавно управление.

Второ какво ще се случи, в случай че бъде отхвърлена? Искам правист да пристигна и да каже. Какви са тия смешни работи? Оставка може да се изиска, може избор на доверие да се изиска. Може и три пъти да се гласоподава тази оставка. Това е смешна работа. Сега ще загубим 2 часа в нелепости "



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР