Кадър БСТВШефката на социалистите в пловдивския район Западен“ Десислава Йорданова

...
Кадър БСТВШефката на социалистите в пловдивския район Западен“ Десислава Йорданова
Коментари Харесай

Социалистка: Хора от БСП стоят зад атаката с фалшивата диплома, защото съм фенка на Нинова

Кадър БСТВ

Шефката на социалистите в пловдивския регион „ Западен “ Десислава Йорданова твърди, че абсурдът, че дипломата ѝ е подправена, е вътрешнопартийна офанзива против нея, тъй като била от поддръжниците на Корнелия Нинова дружно със своя татко - депутата от Българска социалистическа партия Георги Йорданов.

„ Историята с подправената тапия е безспорна клюка и зад офанзивата против мен стоят вътрешнопартийни съперници в Българска социалистическа партия “, декларира пред Йорданова.

Днес Районната прокуратура в Пловдив стартира следствие на абсурда с дипломата ѝ.

Журналистическо следствие на NOVA твърди, че Йорданова се е сдобила с магистърска степен в Медицинския университет, като е показала преди този момент фалшифициран документ, че е има приключена бакалавърска степен в Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски “.

„ До края на седмицата ще събера всички нужни документи, с цел да заведа съответните правосъдни каузи. Нямам терзания за каквото и да било “, добави Йорданова.

Според нея тя е жертва на червен скрит план, защото е известна в Българска социалистическа партия като „ фенка на Корнелия Нинова “ и я е подкрепила на лидерския избор.

„ Не мисля, че е инцидентно, че тези офанзиви се случиха след директния избор на водача и конгреса на Българска социалистическа партия. Същия ден мен и татко ми (народният представител доктор Георги Йорданов – б.р.) бяхме определени с огромно болшинство в Националния съвет “, счита социалистката.  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР