кадър Бойко Борисов, фейсбукИвинявам се. Вчера си изпуснах нервите. Това

...
кадър Бойко Борисов, фейсбукИвинявам се. Вчера си изпуснах нервите. Това
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Извинявам се, вчера си изпуснах нервите

кадър Бойко Борисов, фейсбук

Ивинявам се. Вчера си изпуснах нервите. Това разяснява Бойко Борисов във видео, оповестено във фейсбук.

След дъжд качулка. Това негово „ опрощение “ идва на фона на неодобрение от страна на политици и общественици. По-рано днес Методи Лалов от „ Демократична България “ заяви, че е сезирал прокуратурата по повод обидите, изречени от Борисов, съобщи frognews.bg.

Експремиерът не пропусна да направи коментар и на консултациите сред „ ИТН “ и парламентарно показаните партии, без ГЕРБ, за сформиране на държавно управление. Борисов се тупна в гърдите – бил водил доста договаряния с съдружни сътрудници, само че „ такова низко шоу като това “ не бил виждал.

„ Кадрите на Движение за права и свободи са назначени на всички места, а днеска с Има Такъв Народ се вършат, че не се познават, и си подават единствено реплики. Аз се чудя Христо Иванов по какъв начин се усеща с всичките тези хора в една кошница - Корнелия Нинова, Татяна Дончева, Карадайъ, и Мая Манолова. Тези хора били нови в този момент. Сега на тях им е занимателно, само че хората след това ще страдат “, загрижил се някогашният министър-председател.

Бойко Борисов атакува и служебният министър на финансите Асен Василев, който по-рано през днешния ден по националната телевизия обави, че в Бюджет 2021 имаме към 2 милиарда лева доходи, планувани до края на годината.

„ Днеска Асен Василев споделя, че ще съберат към 2 милиарда повече доходи. Абе сътрудник, в случай че ти си ми финансов министър, ще би трябвало да ми покажеш по какъв начин ще ги събереш. Заради Коронавирус удължихме събирането на налози до 30 юни - приходите от налози пристигнаха през юни. Ти ги отчиташ като твой доход, а това са доходи от предходната година “, приписа си заслуги Борисов.

„ Ние на служебно държавно управление актуализация на бюджет няма да гласуваме, щото след това всички ще се измъкнат от отговорност. По-високите доходи се дължат на покачването на цените на енергоносителите. Асене, дай да разбираем на хората - когато са се вдигнали цените на природния газ, обикновено да има повече събираемост “, сподели още водачът на ГЕРБ.

Той продължи със закани:

„ Сега ви залъгват с два милиарда доходи, само че сме на последното място по имунизация. Дори сърбите са с 50%, а в Европейски Съюз - приблизително е 40%. Народа ще го разболеете, ще препълните лечебните заведения, ще хвърлите имунизациите, хората ще затворят бизнесите. Фитч през вчерашния ден са ти го написали, Асене - като се затворят бизнесите, нищо от плануваните доходи няма да пристигна без ваксини. Европейски Съюз ще те оставят 1-2 години поради Ковида, и по-късно ще дойдем ние. “

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР