Кадър: БНТНовият американски президент, който все още не е встъпил

...
Кадър: БНТНовият американски президент, който все още не е встъпил
Коментари Харесай

Джо Байдън пострада при игра с кучето си. Тръмп му пожела бързо оздравяване

Кадър: Българска национална телевизия

Новият американски президент, който към момента не е встъпил в служба, пострада при игра с едно от кучетата си. В резултат на това той е получил дребни фрактури на стъпалото, до момента в който играел с едно от кучетата си и евентуално ще би трябвало да носи ортопедичен ботуш в продължение на няколко седмици, заяви персоналният му доктор.

Инцидентът е станал в събота, диагнозата е сложена след рентгенова фотография и компютърна томография. Първоначално лекарите предположили изкълчване на глезена, само че назначили спомагателни проучвания.

78-годишният демократ ще бъде най-възрастният президент, встъпил в служба и здравословното му положение ще бъде следено от близко, отбелязва Ройтерс.

Сегашният държавен глава Доналд Тръмп, който до момента не е признал проваляне и оспорва изборните резултати в съда, пожела на Байдън бързо възобновяване. " Оздравявай скоро ", написа републиканецът в Туитър. Междувременно повторното броене в два окръга на Уисконсин удостовери успеха на Байдън с над 20 хиляди гласа.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР