Кадър БНТДепутат от ГЕРБ атакува вътрешния министър и обяви какво

...
Кадър БНТДепутат от ГЕРБ атакува вътрешния министър и обяви какво
Коментари Харесай

Христо Гаджев: ГЕРБ беше мачкан от Рашков, но сега ще покаже лицето си

Кадър Българска национална телевизия

Депутат от ГЕРБ нападна вътрешния министър и разгласи какво ще е държанието на партията в Народното събрание.   " ИТН " победиха с помощта на гласовете от чужбина, данните на ЦИК демонстрират, че ГЕРБ печели с % в България. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Христо Гаджев. 

" Проблеми в ръководството ни е имало, само че беше обикновено да забележим невисок резултат - бяхме мачкани с преднамерени акции на Бойко Рашков ", сподели той.

" Сега ще потвърдим и покажем лицето на ГЕРБ. Ще се видят и нашите цели като сме съпротива ", разяснява за Българска национална телевизия Гаджев.

" Ако не се сформира държавно управление и в този момент, ще се види, че без ГЕРБ може да не станат нещата ", изясни националният представител.

" Трети парламентарни избори ще са неприятни - изгубено време за страната. Дали ще има постоянно държавно управление следва да забележим, както и кой ще го поддържа ", заяви депутатът от ГЕРБ. 

Къде изчезна Светослав Илчовски, какво се случи след Комисията по проверка? Дори Министерство на вътрешните работи на Рашков не проверява, попита Христо Гаджев, написа Novini.bg. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР