Кадър БНТД-р Антония Първанова направи анализ на Николай Василев, който

...
Кадър БНТД-р Антония Първанова направи анализ на Николай Василев, който
Коментари Харесай

Антония Първанова: Николай Василев е противоположна личност на предишния ни премиер

Кадър Българска национална телевизия

Д-р Антония Първанова направи разбор на Николай Василев, който бе повдигнат за министър председател от Слави Трифонов. Лидерът на " ИТН "  Слави Трифонов предложи Николай Василев за министър-председател. 

Николай Василев е бил член на две държавни управления на България. В интервала 2001-2003 година е вицепремиер и министър на стопанската система, от 2003-2005 година е вицепремиер и министър на превоза и известията, от 2005 година до 2009 година - министър на държавната администрация и административната промяна. Бил е част от НДСВ. Говори 7 езика. На 51 години. 

За предлагането на Трифонов проговори някогашният ръководител на Национална движение „Симеон Втори" и някогашен съпартиец на Василев Антония Първанова.

" Николай Василев е противоположна персона на предходния ни министър председател ", съобщи Първанова пред Българска национална телевизия.

" Той е просветен, заемал е високи позиции, има съществени интернационалните връзки, с новаторско мислене и положителни качества като посланик и управленец ", разяснява някогашната шефка на Национална движение „Симеон Втори"

" Трябват хора, които да трансфорат концепциите в политики и да ни нареждат на интернационалната сцена ", счита Първанова.

" Всички ние с голям интерес следим дали в обществото ни ще възцари правдивост ", съобщи бившият съпартиец на Николай Василев, написа Novini.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР