кадър БНТАко Кирил Петков си направи политически проект, с който

...
кадър БНТАко Кирил Петков си направи политически проект, с който
Коментари Харесай

Калоян Методиев: Ако Кирил Петков си направи проект, ще удари по ДБ

кадър Българска национална телевизия

Ако Кирил Петков си направи политически план, с който да се яви на хапраментарните избори, най-вече ще загуби Демократична България. Това разяснява в ефира на Нова тв Калоян Методиев.

За него процедурите би трябвало да се съблюдават и това е било направено, само че е нямало изискване за реализация на мандата от страна на Българска социалистическа партия.

Относно новия политически план с присъединяване на министри от служебния кабинет, съгласно Методиев президентът Румен Радев не е споделил нито " да ", нито " не " дали би го подкрепил. А политологът счита, че от образуването на нова партия към Кирил Петков би навредила на " Демократична България " най-вече, защото изповядва сходни неолиберални хрумвания.

Калоян Методиев също има вяра, че в Българска социалистическа партия стартират да осъзнават грешките си и какво са изгубили, въпреки да има още хора в партията, които имат вяра в мита " нашия президент " за Румен Радев.

Според някогашния шеф на кабинета на президента Румен Радев си е сложил за цел да дестабилизира политическата система у нас, което включва и Българска социалистическа партия. А самият той е напуснал президентската администрация точно откакто е осъзнал двойните стандарти, които се практикуват там.

Политологът съобщи, че служебното държавно управление е мощно най-вече във връзка с PR и не му е работа да се занимава с политика, нито да прокарва персонални ползи.

Методиев е уверен, че в Президентството не е имало навлизане от страна на прокуратурата, само че проблем е било, че се е влезнало в постройката с оръжие и в маскировъчно облекло, което е било безусловно излишно.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР