кадър БНТ, фейсбук/Стоян МирчевГрозни думи се изсипаха днес от парламентарната

...
кадър БНТ, фейсбук/Стоян МирчевГрозни думи се изсипаха днес от парламентарната
Коментари Харесай

Тошко отвърна на Мирчев за булката: Маймуната помни 3 минути, вие може да помните малко повече

кадър Българска национална телевизия, фейсбук/Стоян Мирчев

Грозни думи се изсипаха през днешния ден от парламентарната естрада. По-рано през днешния ден Има Такъв Народ и Движение за права и свободи гласоподаваха дружно и Стоян Мирчев от Българска социалистическа партия попита дали сред двете партии има " женитба ". И уточни, че в нея Тошко Йорданов е булката, а Филип Станев – шаферката, съобщи zonanews.bg.

Пocлeдвa рeпликa oт Филип Cтaнeв към Мирчев. " Вие притежавате изключителното качество наречено клеветничество. Вие, мен и господин Йорданов ни вкарвате в нещо, което не е вярно. Г-н Мирчев, вие сте заслужен мъж, наедрял мъж, с хубава брада като Леонид от кино лентата. Г-н Мирчев, не се дръжте като едро тяло със заешко сърце. Бъдете лъв, а не заек и не сипете интриги ", съобщи от трибуната Станев.

Кaтo " много шавлива политическа младоженка " oпрeдeли цялaтa пaрлaмeнтaрнa групa нa " БCП зa Бългaрия " caмият Тoшкo Йoрдaнoв.

И се обърна към Стоян Мирчев: " Точно Българска социалистическа партия да приказват в този смисъл в случай, че вие бяхте в брак с Движение за права и свободи и имахте ръководство с кой ли не, вие сте много шавлива политическа младоженка. Що се отнася до господина там, с брадата, - маймуната помни тъкмо три минути, вие може да помните малко повече ".

По думите му Мирчев трябвало да върви на уроци по запаметяване, с цел да усили времето за запомняне на повече от три минути, в противоположен случай депутатът от Българска социалистическа партия бил за зоопарка.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР