Кадър БНТ, архивОнлайн анкетата сред хиляда американци беше проведена межди

...
Кадър БНТ, архивОнлайн анкетата сред хиляда американци беше проведена межди
Коментари Харесай

Повечето американци желаят Тръмп да излезе от политиката

Кадър Българска национална телевизия, списък

Онлайн анкетата измежду хиляда американци беше извършена межди 2 и 7 февруари - преди процеса по импийчмънт на Тръмп в Сената.

Сенатът може да му забрани в миналото още веднъж да заема федерална обществена служба.

Проучване на CNBC, извършено в дните преди процеса по импийчмънт на някогашния президент Доналд Тръмп, открива, че огромен % от републиканците желаят той да остане отпред на тяхната партия, само че множеството американци желаят той да излезе от политиката.

Според изследването на CNBC, 54% от американците желаят Тръмп " да се в профил напълно от политиката ". За това упорстват 81% от демократите и 47% от самостоятелните, само че едвам 26% от републиканците.

Що се отнася до републиканците, 74% от тях желаят той да остане политически деен по някакъв метод, в това число 48%, които желаят Тръмп да остане началник на Републиканската партия, 11% пък желаят той да сътвори трета пария, а 12% споделят, че би трябвало да остане деен в политиката, само че не като началник на която и да е партия.

" Ако приказваме за бъдещето на Доналд Тръмп, сега изследването демонстрира, че той към момента има тази мощна съществена поддръжка в личната си партия, която в действителност желае той да продължи да бъде техен водач “, сподели Джей Кембъл, сътрудник в Hart Research и демократически представител в изследването.

Но Мика Робъртс, републиканският социолог на изследването, акцентира смяната от времето, когато Тръмп беше президент. Анкетите преди изборите постоянно посочваха, че Тръмп е с рейтинг на утвърждението измежду Републиканската партия от към 90%, което значи, че най-малко някои републиканци към този момент се разграничават от него.

Онлайн анкетата измежду хиляда американци беше извършена межди 2 и 7 февруари - преди процеса по импийчмънт на Тръмп в Сената. В малко евентуалния сюжет за импийчмънт на някогашния президент, Сенатът може да му забрани в миналото още веднъж да заема федерална обществена служба.

Проучването демонстрира, че Тръмп резервира мощна поддръжка измежду американците без висше обучение, основна демографска характерност за Републиканската партия, като 89% от тази група желае той да остане в политиката, в това число 52%, които желаят той да остане отпред на Републиканската партия. Това е най-високият % от всяка една интервюирана група и евентуален сигнален знак за водачите на Републиканската партия, в случай че решат да гласоподават, с цел да осъдят Доналд Тръмп.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР