Кадър: Алексей Навални, ФейсбукРуският опозиционен активист Алексей Навални, намиращ се

...
Кадър: Алексей Навални, ФейсбукРуският опозиционен активист Алексей Навални, намиращ се
Коментари Харесай

Германски лекари са прегледали Навални в болницата в Русия

Кадър: Алексей Навални, Facebook

Руският опозиционен деятел Алексей Навални, намиращ се в кома в болница в сибирския град Омск, е бил прегледан от екип немски лекари, заяви в Туитър неговата говорителка Кира Ярмиш, представена от ДПА.

" Германски лекари, професионални реаниматори, прегледаха Алексей Навални ", написа Ярмиш в обществената мрежа.

Германският екип е заключил, че Навални може да бъде превозен в Берлин, както предложиха немските управляващи, предвид на това, че те разполагат с нужната инсталация, с цел да подсигуряват безвредното му пътешестване на борда на самолета им, добави говорителката, предава Българска телеграфна агенция.

Съпругата на Навални се е съгласила, че в случай че той бъде превозен в Берлин, би трябвало да бъде лекуван в болничното заведение " Шарите ", съобщи Ярмиш.

По-рано основният доктор на болничното заведение в Омск сподели, че Навални не трябва да бъде превозен и че това е мнението на консилиум, включващ и немски медици.

В изказване неправителствената организация, която урежда прехвърлянето на Навални за лекуване в Германия, обаче уточни, че изказванията, че за Навални не е безвредно да пътува, са погрешни.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР