Качвайки изображение на потпури, , който беше остър критик на

...
Качвайки изображение на потпури, , който беше остър критик на
Коментари Харесай

Джо Лисет събира хиляди за благотворителна организация за бездомни Криза след коментарите на Суела Брейвърман за `избор на начин на живот`

Качвайки изображение на потпури,, който беше изострен критик на госпожа Брейвърман в предишното, сподели: „ Моят остарял приятелката Суела Брейвърман разказа грубия сън като „ избор на метод на живот “.

„ Винаги съм считала, че изборът на метод на живот са неща като карго панталони, лов на риба и декориране на банята ви с купа потпури.

< p> „ Искам да видя дали това изображение, което открих в Гугъл, разказано като „ дървена ботаническа купа с ароматно потпури с лимон “, може да събере 50 000 английски лири за благотворителната организация за бездомните Crisis UK. “

Вижте тази обява в Instagram

Публикация, споделена от Джо Лисет (@joelycett)

-->

Набирането на средства от този момент е прекратено неговата цел - три дни откакто беше споделена от Lycett.

В обява през днешния ден комикът сподели: „ Събудих се тази заран, с цел да видя фотография на купа с потпури, която разгласих доскоро повече от два дни събра £50 000 за Crisis. Огромни благодарности на всички, които подариха за тяхната благотворителност.

Британски ЛГБТ награди: Джо Лисет, Хари Стайлс, Род Стюарт и Алекс Скот измежду номинираните за 2023 година

„ Разбира се, моите съществени благодарности би трябвало да отидат на Суела – без вашия избор на метод на живот, да бъдете безчувствени и жестоки към най-уязвимите хора в обществото, нищо от това нямаше да се случи.

< p> „ Има различен избор, който идва пред всички ни относително скоро. Известно е като избори. Успех с него, скъпа. "

Комикът и преди е стартирал сходни високопоставени политически каскади.

Той, тъй като Дейвид Бекъм не съумя да приключи противоречивата си многомилионна договорка за промоция на Световното състезание с домакините - макар че по-късно разкри, че парите са подправени.

Миналата седмица госпожа Брейвърман очерта желанието си да ограничи потреблението на палатки от бездомни хора в градовете и градовете на Обединеното кралство.

" Британският народ е съчувствен ", се споделя в нейното изказване. „ Ние постоянно ще поддържаме тези, които са същински бездомни.

Алекс Чок сподели, че ще схване „ друг метод " към вътрешния министър, когато приказва за бездомността.

„ Но не можем да позволим нашите улици да бъдат завладяни от редици палатки, заети от хора, доста от които от чужбина, живеещи на улицата като избор на метод на живот “, продължи госпожа Брейвърман.

„ Никой във Англия би трябвало да живеят в палатка по нашите улици. Има благоприятни условия за хора, които не желаят да спят жестоко, и държавното управление работи с локалните управляващи за подсилване на цялостната поддръжка, в това число лекуване за хора със взаимозависимост към опиати и алкохол.

„ Това, което желая да спра и това, което спазващото закона болшинство желае да спрем, са тези, които предизвикват стеснение и страдалчество на други хора, като опъват палатки на публични места, нападателно просят, крадат, вземат опиати, изхвърлят боклуци и поразявайки нашите общности. "

Нейните мнения бяха посрещнати с необятна рецензия от политици и общност.

„ Това не е живот, който хората избират "

Криза, която благодари на господин Лисет за напъните му за набиране на средства, сподели в отговор на министъра на вътрешните работи: „ Спянето на улицата не е избор на метод на живот. Нямаме съвсем задоволително жилища на налични цени и наемите порастват, оставяйки хората лишени и принудени да спят жестоко.

„ През последните 12 месеца в Лондон има 29% нарастване на хората, които изпитват първа нощ на улицата. Това е разследване от бедността - а бедността в тази страна се изостри от избора на политика.

„ Всичко се дължи и на разтегнати услуги за психологично здраве, както доста хора, които спят жестоко, са се сблъскали контузия, постоянно в ранна детска възраст, и се борят да получат поддръжката, от която се нуждаят.

„ Хората, които спят жестоко, постоянно са изправени пред принуждение и малтретиране. Въздействието върху тяхното физическо и психическо здраве е доста. Средната възраст на гибелта за хора, които изпитват бездомност, е единствено 45 за мъжете и 43 за дамите. Това не е живот, който хората избират. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР