Качествените дамски шапки са необходим аксесоар през всички сезони. Добре

...
Качествените дамски шапки са необходим аксесоар през всички сезони. Добре
Коментари Харесай

Изберете дамски шапки според формата на лицето

Качествените дамски шапки са нужен аксесоар през всички сезони. Добре подбраните дамски шапки през лятото защищават от прегряване и съхраняват кожата и косата от нездравословните ултравиолетови лъчи на слънцето. През зимата се търсят топли дамски шапки, които с изключение на да бъдат потребни е значимо да наподобяват добре. През всички сезони е неотложно в дрешника да има и дамски шапки от непромокаеми материи, които да защищават при превалявания от дъжд и сняг.

С какво би трябвало да се съобразим, когато сортираме подобаващи дамски шапки?

Както към този момент споменахме, при избора на дамски шапки решаващо е освен моделите да са потребни и приятни на досег, само че и дамата, която ще ги носи да наподобява добре с тях. За да вземете най-правилното решение за дамски шапки, които ви подхождат, е добре да се съобразите с формата на лицето.

Изберете дамски шапки с асиметрична форма ако лицето ви е кръгло. Подходящи за вас ще са и барети, какти и свободни модели дамски шапки. В общия случай, когато имате кръгло лице ще ви подхождат шапки, които не акцентират челото, поучават фешън специалисти.

Дамски шапки с външна страна, която покрива леко лицето, са добър избор за дами с триъгълни лица. Те могат умерено да носят и дамски шапки с козирка. През зимата най-препоръчителните дамски шапки за дамите с триъгълни лица са ушанките.

Високи дамски шапки и каскети подхождат на дами с квадратни лица, които имат необятни скули, изразителна челюст и необятно чело. Тези модели дамски шапки съумяват оптически да издължат чертите на лицето. Добър избор в този случай са и дамски шапки с външна страна, както и барети.

За дамите с дълги и тесни лица специалистите предлагат да се стопират на дамски шапки, които закриват горната част на лицето. Подходящ модел дамски шапки за правоъгълните лица са и тесните барети.

Дамите със сърцевидни лица, които имат необятно чело, заострена брадичка и подчертана челюст, би трябвало да се стремят оптически да закръглят долната част на лицето. Модните консултантни поучават тези дами да заложат на свободни дамски шапки или дамски шапки с козирка, подобаващ избор са и дребните шапки.

Най-свободни в избора си на дамски шапки са дамите с овални лица, надарени със симетрични форми. В този случай съвсем всички модели дамски шапки ще ви стоят добре, стига да не издължават оптически лицето прекомерно доста.

Важен ли е тенът и цветът на очите и косата при избора на дамски шапки?

Разнообразното предложение на дамски шапки дава опция да подберем точно освен модела, само че и цвета, който най-добре ще ни подхожда. Когато се колебаете сред другите нюанси, спрете се на такива, които най-добре стоят на тена на лицето и цвета на косата ви и наложително акцентират цвета на очите. Добре е също да съобразите материята и цвета на дамските шапки, които желаете да притежавате с вида облекла, с които най-често ще ги носите. Изберете тези модели дамски шапки, които ще ви обезпечат комфорт и успокоение през всички сезони. Носете решително и със жанр дамски шапки, които ви подхождат и ви карат да се чувствате красиви.

Източник: naselo.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР