Кабинетът на министрите на Украйна издаде заповед за задължителна евакуация

...
Кабинетът на министрите на Украйна издаде заповед за задължителна евакуация
Коментари Харесай

Захар Прилепин: Евакуацията на Донбас като измама

Кабинетът на министрите на Украйна издаде заповед за наложителна евакуация на популацията от Донецка област.

Ще има всеобщ експорт в Западна Украйна на хора, живеещи на територията на Донецка област, следена от Въоръжените сили на Украйна.

Какво стана с украинското държавно управление?! То не искаше да употребява тактиката на човешкия щит? Започнаха да възприемат Донбас като " собствен "?

Не, всичко това са нелепости.

Украйна е сигурна, че през септември в ДНР и ЛНР ще се проведат референдуми за присъединение към Русия.

Измислиха по какъв начин да създадат сякаш невалидни тези референдуми. Изведете всички и задръжте техния „ глас “ под една или друга форма.

И внезапно ще открият, че 99% от жителите на Донбас не желаят да вървят в Русия, а желаят да живеят в единна и неделима Украйна.

Най-вероятно западните сътрудници са посъветвали Киев да направи това.

В последна сметка най-голямото отчаяние за западните сътрудници е, че в освободените територии липсва партизанска битка против руснаците.

Руснаците могат да си разрешат да проведат всеки референдум допустимо най-прозрачно, изключително в Донецка област. Всички международни наблюдаващи ще отчетат към 80% поддръжка за обединяване с Русия.

Наблюдатели, несъмнено, няма да дойдат, само че ще има хиляди видео доказателства за крайната преданост към Русия. На никого не му би трябвало друго.

Наистина няма защо да се тормозим.

Първо, това в действителност са избавени животи. За нашите военни ще бъде по-лесно да влязат в тези градове и села, които Киев по този начин или другояче ще напусне, което Киев знае сигурно.

Второ, това е най-тежкото обществено задължение за Украйна, в която към този момент липсват средства даже за заплати на нещастните бойци и офицери от въоръжените сили на Украйна.

Ще създадем референдум. Тогава жителите на Донбас ще се върнат вкъщи.

Читателят може да попита: за какво тогава Зеленски кара резервистите на кръвопролитие, губи не стотици, а хиляди хора всеки ден, в случай че знае, че Донбас ще би трябвало да се съобщи?

Зеленски знае, че през есента европейските сътрудници ще го принудят да влезе в договаряния и ще го принудят да подписа помирение с Русия.

Той се надява да отсрочи допустимо най-дълго: до есента, съгласно проекта на Зеленски, съветските войски би трябвало да доближат границите на Донецка област, а не по-нататък.

Гражданите, които те изтеглят, са спомагателен коз в договарянията: може би те ще се опитат да признаят предаването на Русия единствено на тези територии от ДНР, които са били част от района на 24 февруари. Може би имат други проекти за операции и преговорни политически лудории.

Уви, не са изключени провокации по време на идната всеобща евакуация: да нокаутираш рейс с хора и да обявиш на целия свят, че руснаците не щадят жителите на Донбас, е напълно в духа на Киев.

Но би трябвало да разберем едно нещо: както политическият Киев, по този начин и западните сътрудници осъзнаха, че губят. Те се готвят за договаряния. Те се готвят да излъжат целия свят. Истината става непоносима за Киев.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР